2777
2789
عنوان

به بیماری وحشتناکی دچار شدم +عکس

4872 بازدید | 206 پست

سلام.. این تا پیک رو زدم واسه اونایی که مثل من واسه همه چیز غصه میخورن و ناراحت میشن.. واسه عالم و آدم.. 

اصولا میگن این بیماری آدم های مسئولیت پذیره... هر چی که هست وحشتناکه..

از دیشب که متوجه شدم وقت کم آوردم.. نمیتونم تصور کنم بدنم به این روز بیفته... 

غصه برای کسی نخورید مادامی که کاری از دستتون بر نمیاد.. فقط براش دعا کنید.. حلال مشکلات خداست..

بیماری من بخاطر استرس و افسردگی ایجاد شده و خدا میدونه چقدر دوست دارم برگردم به روزهای قبل و سلامتی کامل.. 

شاد باشید.. شاد.. شاد.. گور بابای غم های دنیا... 

عکس پست بعدی ارسال میکنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5393248/آموزش-خصوصی-و-آنلاین-زبان-انگلیسی-برای-دوره-ی-راهنمایی-با-قیمت-مناسب

لطفا حتما گزارش بزنین👆🏻👆🏻❤️

ایشالله هرچی از خدا میخواین بهتون بده😍💋

اگه مشکل از خودت باشه، میمونی و خودتو درست میکنی... اگه مشکل از اون باشه، میمونی و درستش می کنی... چون تو دوسش داری!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اه بس کن همه جا هستی به تاپیک جدا بزن خب

تعلیق میشه چون کارش ممنوعه

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

دعا زیاد بکن عزیزم تا تخلیه بشی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
بسه دیگه گزارش میزنما 😡

نی نی یار ب من گفت هرجا کامنت درخاست گزارش دیدی کامنتشو گزارش بزن ک درخواست گزارش داده

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته