2777
2789
عنوان

سفت شدن و کشیدگی شکم در هفته ۱۷ طبیعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7192 بازدید | 29 پست
مهمون داری دیگه خیلی سخته. املت بزنید دیگه از خانوم باردار چه انتظاری هست

دوساله با ماست 

خسته شدم ازش

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم منم که هفتم پونزدهم هستم دارم این کشیدگی و دل درد و...

عزیزم من هفته ۲۰ هستم نی نی خودشو سفت میکنه و شکمم احساس کشیدگی میکنم شماهم اینطور بودی؟

خیلی میترسم انقباض باشه

💚💚خدایا جز تو پناهی ندارم پسرمو بتو سپردم💚💚
عزیزم من هفته ۲۰ هستم نی نی خودشو سفت میکنه و شکمم احساس کشیدگی میکنم شماهم اینطور بودی؟ خیلی میترس ...

منم فردا میزم هفته نوزده

نه دیگه یه وقتا جا به جا میشه 

دیروز دکتر بودم گفت چیزی که هر نیم ساعت یبار تکرار بشه یعنی خطر

روزی یکی دوبار چیزی نیست

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
منم فردا میزم هفته نوزده نه دیگه یه وقتا جا به جا میشه  دیروز دکتر بودم گفت چیزی که هر ن ...

بسلامتی

برای من مثلا نیم ساعت سفت میشه بعد خوب میشه.

💚💚خدایا جز تو پناهی ندارم پسرمو بتو سپردم💚💚
بسلامتی برای من مثلا نیم ساعت سفت میشه بعد خوب میشه.

چیزی نیست نگران نباش 

به دکترت بگو 

عزیزم من هفته ۲۰ هستم نی نی خودشو سفت میکنه و شکمم احساس کشیدگی میکنم شماهم اینطور بودی؟ خیلی میترس ...

بچت چیه

پسره عزیزم.اره اینهفته برم دکتر میگم بهش

منم سقط داشتم 

خیلی نگران این بارداریمم

خدا ببخشه بهت عزیزم.استرس خوب نیست من میخوام دیگ در مورد بارداری نخونم 😖

اره بابا آدم بدتر نگران میشه