2777
2789

دوست داری الان قم باشی یا مشهد ؟؟؟؟ کاش کرونا نبود......یعنی میشه یبار دیگه یه زیارت سییییییر....بدون دلهره......

خدایا به حق حضرت معصومه (ع) این بلا رو رفع کن😢😢😢😢😢

مرغ خیال سمت حریمت پریده است

یعنی به اوج عشق همین جا رسیده است

خوشبخت قوم طایفه، ما مردم قمیم

جاروکشان خواهر خورشید هشتمیم

اعجاز این ضریح که همواره بی حد است

چیزی شبیه پنجره فولاد مشهد است

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ دقیقاااااا بریم لخت و پتی کنیم دلمون واشه موهامون هوااا بخوره  

نه من‌عقده لخت شدن ندارم

دلم میخاد برم همینکه ایران نباشم برام‌کافیه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
 خخخخ دقیقاااااا بریم لخت و پتی کنیم دلمون واشه موهامون هوااا بخوره 

عزیزم تاپیک مذهبیه......

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

ان شاءالله به زودی کرونا تموم میشه و زیارت قسمت همه میشه الهی آمین

التماس دعا دارم دوستان برا امضام خدا خیرتون بده الهی آمین

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

چقد دلم زیارت میخواد 

مشهد بیشتر دلم میخواد😢

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

هر دوتاشون به خصوص قم که نزدیکتره قبلا مرتب میرفتیم ولی حالا😔

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
واای من همیشه به همین دلیل میرم خارج ولی پیاممو برمیدارم چون استاتر گفت تاپیک مذهبیه . استاتر جان بب ...

😂😂😂 واقعا فقط به همین دلیل

خب چرا اخه چه فرقی میکنه چی تنته

ای کاش پول داشتم یا میتونستم شغلی داشته باشم تا برای همیشه برم

زندگی‌تو ایران و بین ایرانیها برام عذابه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
واای من همیشه به همین دلیل میرم خارج ولی پیاممو برمیدارم چون استاتر گفت تاپیک مذهبیه . استاتر جان بب ...

ممنون عزیزم بخاطر فهمیده بودنتون🌹🌹🌹🌹🌹

مرزا هم باز شه بریم خارج 

خب الان جاش توی این تاپیکه؟؟؟همیشه تاپیکای مذهبی رو منحرف میکنید فرهنگم خوب چیزیه

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد

@گابریلاشپلق

@mahdiar312

@rozgolbanu

@اعتصامی