2777
2789
عنوان

عجب خواهر و برادری.....یکی از اون یکی....

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 31 پست
@گابریلاشپلق @mahdiar312 @ rozgolbanu @اعتصامی    

چرا بعضی اسما آبی نمیشن؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

منم خیلی دلم زیارت میخواد.نوروز دوسال پیش قم و جمکران رفتم یادش بخیر... السلام علیک یا علی ابن موسی ...

منم پارسال تابستون رفتم......دلم دوباره میخواد.....

کاش دوباره برگردم به سال قبل....

وقتی قرار بود عموم از حج واجب برگرده و هممون بار سفر بستیم و رفتیم اصفهان....قم و جمکران رفتیم....شمال.....چقدر خوش گذشت

اما کرونای لعنتی امسال هم عموم رو گرفت هم سفر و زیارت رو.....😢😢😢😢😢😢

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@گابریلاشپلق @mahdiar312 @ rozgolbanu @اعتصامی    

مرغ دلم راهی قم می‌شود

در حرم امن تو گم می‌شود

عمه سادات، سلامٌ علیک

روح عبادات، سلامٌ علیک

کوثر نوری، به کویر قمی

آب حیات دل این مردمی

عمه سادات، بگو کیستی؟

فاطمه یا زینب ثانیستی

سلام خواهر جان روزت بخیر ممنون بابت دعوت 

اجرت با امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
منم پارسال تابستون رفتم......دلم دوباره میخواد..... کاش دوباره برگردم به سال قبل.... وقتی قرار بود ...

خدارحمتشون کنه فاتحه و صلوات هدیه فرستادم 

توکل به خدا ان شاءالله به زودی کرونا نابود میشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

عاایی دلم مشهد میخواد هر وقت با دل پر میرم یهو  پام از در ورودی میزارم تو انگار نه انگار یه قدم قبلی پر بودم و داشتم داغون میشدم ...یه احساس راحتی بهم دست میده  نگممم اصا ..تنها جایی که میتونم قشنگ نفس بکشم و بیخیال......

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
مرغ دلم راهی قم می‌شود در حرم امن تو گم می‌شود عمه سادات، سلامٌ علیک روح عبادات، سلامٌ علیک ...

ممنون عزیز دلم.قدم رو چشمم گذاشتی.التماس دعا دارم🌹🌹🌹🌹🌹

عاایی دلم مشهد میخواد هر وقت با دل پر میرم یهو  پام از در ورودی میزارم تو انگار نه انگار یه قدم ...

همه همینطورن خانومی......من مشهدی ام اما خیلی وقته نرفتم.......دعا کن دوباره با خیال راحت قدم بزاریم تو حریم امنش........

هههههی گفتی مشهد و قم 😢😢😢😢😢

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

یعنی میشه این کرونا تموم بشه یه دل سیر زیارت بریم

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

یعنی میشه این کرونا تموم بشه یه دل سیر زیارت بریم

چرا تگ نمیشین؟آبی نشدی عزیزم

چرا تگ نمیشین؟آبی نشدی عزیزم

نمی‌دونم 🤔

چرا تا یکی میمیره یاد خوبیاش می افتین؟؟؟؟

ب قران من تا قبل شهادت حاج قاسم اصلا ن اسما و نه تصویرا نمیشناختمشون😁

خوبارو زودتر بشکافین خو

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
چرا تا یکی میمیره یاد خوبیاش می افتین؟؟؟؟ ب قران من تا قبل شهادت حاج قاسم اصلا ن اسما و نه تصویرا ن ...

برا  تاپیک بالایینه قفل کرده بودی اینجا ج دادم

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟

آیییی چقدر دلم مشهد میخواد ،چقدر دلم میخواست برم قم یه قالیچه کوچیک بافتم ببرم مسجد جمکرلن ،قسمت نشد من ببرم😭😭😭😭😭با چه ذوقی بافتمش😭😭

چه زیبا گفت دکتر الهه قمشه ای.وقتی دعا میکنی ، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست.دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجایی میرود که تقدیرا را می نویسند و تقدیر نویس مهربان عالم تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد🌟