2777
2789

پسر من یک ماه ونیمش کف سرش خیلی پوسته ریزی داره حموم هم میبرم درست نمیشه چیکارش کنم بهداشت بردم گفت روغن بادام بزن به نظرتون خوبه استفاده کنم؟

💚💚عضو گروه سبز💚💚وزن فعلی۵۹ 💚وزن هدف۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلادستش نزن ب مرورخودشون میرن 

پسرعزیزم میدونم که مثل آبجی باران چشای مشکی درشت بامژه های بلندپرپشت داری....میدونم که بااین لگدهای محکمت میخای به مامانی بفهمونی که همه چیزرومیفهمی 😍میدونی وقتایی ک محکم میزنی توی شکم مامانی بابایی چقدرذوق میکنه وهمون موقعست که جفتمون خداروشکرمیکنیم ک خدای مهربون قراره یه نعمت دیگه بهمون بده🥰🤩😍خدای عزیزومهربون من یه مادرم ومیدونم که قشنگ ترین ودلنشین ترین حس یه زن وقتیه که بچشومیزارن روی سینه هاش وازشیره وجودش اون دلبندروسیرمیکنه 🤗خدای مهربون ازت میخام که همه هم جنسای من روبه این حس زیباودلنشین برسونی🙏میدونم که توارحم الراحمینی وبرات کاری نداره🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم 🙏

نمیدونم اونی ک منظورمه منطور شما هم هست 

ی پوسته های زرد رنگ ک میچسبه ب کف سر نوزاد نمیدونم از چی بود چون من همیشه سعی میکردم تمیز نگهش دارم بزرگتر شد بدتر شد دکتر ی ژل سر داد با ی شامپوی مخصوص شوره ی سر نوزادان با اون رفع شد احتمالا از شامپوشه شامپوشم عوض کن

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

عزیزم همه نوزادا دارن. اونا یه محافظن برای ملاج سرش!!

منم دوماهه که دخترم شد هر روز کمی روغن بادوم تلخ میزدم و کمی اروم با برس موهاش میکشیدم . سه روز ک اینکار کردم همش در اومد

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
نمیدونم اونی ک منظورمه منطور شما هم هست  ی پوسته های زرد رنگ ک میچسبه ب کف سر نوزاد نمیدونم از ...

بله اول که تازه از حموم میکنه سفید رنگه یکی دو روز بعد زرد رنگ میشه نچسبیده به کف سرش

💚💚عضو گروه سبز💚💚وزن فعلی۵۹ 💚وزن هدف۵۸