خودم رل داشتم بی اعصاب تخس بود همیشح سرد رفتاری میکرد حتا میگفت با من دختر افسرده ای مثل تو نمیخام ازدواج کنم... با عشق سابقش چت میکرد احساساتی میشد میاد با من دعوا میکرد میگفت از عشقای دروغی خستم که تموم شده!( بدیاش خیلی زیادح ولی خلاصح گفدم) دختر عمش خودش کِرم داشت دنبال دعوا بود ولی عاقاهه منو دعوا میکرد در صورتیکه مقصر من نیستم! بگم کلا پسره ناقص العقل بود... رفیقم رل بود رلش یح پسر لات و هرزه بود کارشو با رفیقم انجام داد زد به چاک😐🤦🏻♀️رفیقمم دیوونه بود بخاطرش هر کاری کرد اخرش دخدریش از دست رفت🤦🏻♀️خدا رو شکر رل من چیزای منفی ازم نخاست😐الان من چجوری ازدواج کنم؟! چجوری اعتماد کنم😐🤦🏻♀️
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد، انتخابت اشتباه بود، اما ایراد نداره،. آدم خوب و درست و حسابی هم هست، گاهی آدم خودش رو گول میزنه واسه موندن تو رابطه ای، کسی که میگه نمی خوامت و با کس دیگه چت میکنه، خوب بدرد نمی خوره