2777
2789

من کیووی و هیمالیا رو راضی بودم اما از تاثیرات زیاد دست شستن و الکل انگار دستام یکم خشن شده از چی استفاده میکنید راضی هستید؟ویتامین آ د هم میزنم البته

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
درمالیفت فعلا که راضیم

خوبه؟کجاییه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیمالیا ک خیلی خوبه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
ایران خیلی راضیم

لایع بردارشو استفاده کردی؟

کامان هم خوبه

وای نه مث آب میمونه راضی نبودم اصلا

آی پلاس

اونی که حاوی روغن آرگان بود رو داشتم، رنگ خود کرم قهوه ای

یعنی عالی

من فقط یک بار میزدم تا دو روز دستام نرم و لطیف بود

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

برای دست فقط ثمین اوره ۱۰٪ یعنی حرف نداره من دستام زخم شده بود بخاطر الکل و مایع فقط با این کرم خوب شدم بدون بو هم هست دیجی هم قیمتش از داروخانه ها کمتره 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏