2777
2789
عنوان

اگه شما بودین دلخور میشین؟

568 بازدید | 47 پست

رفته بودم خونه مادرشوهر ،رفتم دیدم میوه خورده بودن، تو آشپزخونه هم میوه بود ولی واسه من نیاوردن، من ناراحت شدم ولی اصلا به روی خودم نیاوردم، البته چنبار هم رفتم خونه زن داداش با اینکه دیدم باز هم نیاوردن، ندید بدید نیستم ها یخچالمون پر میوه هست ولی ناراحت شدم از رفتارشون

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

شاید حق داری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎

خب وقتی من رسیدم تازه خورده بودن، حتی من ظرفارو برداشتم شستم، میوه هم مونده بود، چون دیدم بخاطر اون وگرنه قرار نیست هر چی تو یخچال باشه که آدم بیاره

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖