2777
2789
عنوان

مادرشوهرا خواهر شورا خانواده شوهرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 70 پست
اره خب میدونی ۲ نفر اونم فقط یه شب که اصلا چیزی نیست  اینا هم تعدادشون خیلی زیاد نیس ۵ _۶ نفرن ...

برن سويين اجاره كنن يا هتل بگيرن

پسر همسايه ما عقد بود 

هروسيش همينجا بود

خونواده خانومش ٢٠ نفر بودن از شهر خودشون اومده بودن برا عروسي دخترشون

تالار اينجا گرفته بودن تعداد خونواده عروس كم بود

داماد براشون يه واحد خونه به مدت يه هفته اجاره كرد همه شون اونجا موندن

خواهرا و برادرا و زندادش و نوه ها شون بودن با مامان عروس

اره خب میدونی ۲ نفر اونم فقط یه شب که اصلا چیزی نیست  اینا هم تعدادشون خیلی زیاد نیس ۵ _۶ نفرن ...

با اون اقا صحبت کن ک نمونن به بابات اینام بگو زیاد گرم نگیرنو هی تعارف نزنن فقط بگن خوش اومدین همین

چون اصلا5.6روز..کل خاستگاریت خراب میشه جز غذاشونو پذیرایی خودت عصبی میشی خابت ب هم میریزه استرس میگیری پوستت ب هم میریزه نمدونی چجوری رفتار کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وظیفه شما اینه که تعارف کنین بمونن ولی وظیفه اونا اینه که جا بگیرن چون جمعیتشان نسبتا زیاده و چهار پنج روزم زیاده

اماااا اگه فامیل  یا آشنا هستند قضیه فرق میکنه

عزبزم تاپیک رو کامل بخون  ما خاستگار نیستیم

عزیز دلم اینکه شما رو ندین که بمونن جالب نیست خودشون نباید بمونن

ما برای داداشم چون راه دور بود همه مون نرفتیم خواستگاری فقط مامانم رفتن  با اینکه تنها خواهر بودم و خیلی آرزو داشتم 

تازه وقتی هم عقد کردن بعد چند ماه  فک کن برای شب چله از مشهد تا تهران رفتیم من و مامان و شوهرم فقط یه شب موندیم 

هر چی اصرار کردن بیشتر نموندیم اصلا روشو نداشتیم با اینکه وقتشو داشتیم چون  بعدش از تهران رفتیم قم هتل گرفتیم ۳ شب موندیم اونجا

عزیز دلم اینکه شما رو ندین که بمونن جالب نیست خودشون نباید بمونن ما برای داداشم چون راه دور بود همه ...

اره درسته 

منم دوس دارم باهاشون خیلی گرم و با محبت رفتار کنم و اصلااااااا دوس ندارم سرد برخورد کنیم 

حتما تعارف میکنیم 

ولی دوس داریم که نمونن مخصوصا که چند شب پشت سر همه 

حالا انشالله بعدا اگه فامیل شدیم چند روز هم بمونن موردی نداره 

ولی واسه خواستگاری بالاخره ادم استرس داره زیاد توان مهمون داری نداره 

اره درسته  منم دوس دارم باهاشون خیلی گرم و با محبت رفتار کنم و اصلااااااا دوس ندارم سرد برخورد ...

انشالله که خودشون نمی‌مونن 

حالا اگرم موندن چند روز که بیشتر نیست عیبی ندارد خاطرش میمونه برات😊