2777
2789
عنوان

اینجا دیگه جای موندن نیست💔

274 بازدید | 36 پست

ای بابا من دیگه از این تبلیغا خسته شدم نمیفهمم کجام؟چه تاپیکی اومدم،صفحه چندم،اول صفحم یا باید بزنم صفحه بعد؟

فکر کنم کم کم اینجوری پیش بره هر صفحه ای یه کامنت باشه اونم لا به لای تبلیغا باید پیدا کنیم بعدشم بزنیم صفحه بعد 🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی خواهر اینجام ازمون میکشن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یکی میگف یه کاری کردم تبلیغات نشون نمیده نمیدونم چکار کرده یه لینکی گذاشته بودصفحاتش زیاد بود من حوصلم نشد

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....

برنامهadguardرو نصب کن هم تبلیغات میره 

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
برنامه ad guard رو نصب کن با مرورگر  samsung internt bowser بیا من خیلی وقته تبلیغی ندارم.... ...

دقیقا چجوری اونو نصب کنم چجپری تبلیغ نمیاد

کسی که زندان انفرادی را ساخت خوب میدانست که سخت ترین کار بشر تحمل خویشتن است.....

من ندارم اصن تبلیغ

ولی در کل ب جز تبلیغاشم دیگه جای موندن نی😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
یکی میگف یه کاری کردم تبلیغات نشون نمیده نمیدونم چکار کرده یه لینکی گذاشته بودصفحاتش زیاد بود من حوص ...

برنامهadguardرو نصب کن و فعالش بکن وتمام.دیگه تبلیغ نداری

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..