2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این ازدواج ها چیه

147 بازدید | 20 پست

بچه من تازگی خیلیا رو میبینم که با اختلاف سنی زیاد ازدواج میکنن

بیشترم این سلبرتیا رو میبینم 

چه ایرانی چه خارجی

و خوشبختم هستن 

نظرتون راجب اختلاف سنی بالای ۲۰  سال چیه؟؟؟

نظرم اینه پولشون قشنگه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خودم اصلا بالای ۷ سالم نمیپسندم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

نظرم این به ما چ 

علف باید به دهن بزی شیرین بیاد ک دوطرف همو پسندیدن

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

قضاوت که نمیتونم بکنم چون از درون زندگیاشون خبر ندارم

ولی خیلیا فقط پووووول پوووول پولللل

خیلیا فقط شهرتتتت شهرتتت شهرتتتت

خیلیا هم شاید واقعا عاشق هم باشن

ولی خب این جمله رو خیلی دوس دارم که میگه:

تیتر اول روزنامه امروز

کاغذ باطله فرداست😉

شما مطمن هستید ک خوشبخت هستند یا از روی ظاهر میگید اخلاف 10 سالم خیلی زیاده چه برسه 20 وقتی ک خانم به اوج جوونی میرسه و میخواد خیلی کارا رو انجام بده خیلی جاها بره خیلی تیپ ها بزنه مرد نمیتونه حوصله نداره از پا افتاده میشه..... این یه نمونش هست

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

نمیدونم

من اگه ی آدم درس حسابی مث مهران مدیری بیاد خاستگاریم با اینکه سی سال ازم بزرگتره قبول میکنم😁

شخصیت و ... مهمه نه سن

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

راستش نمیتونم درکشون کنم 😑 

بالای بیست سال واقعا بنظرم طبیعی نیست 

بعصیا ممکنه بخاطر ثروت باشه 

بعضی ها سیاست و کار 

بعضی شهرت و معروفیت 

بعضیا ناچاری 

بعضیا شاید تو بچگی از نظر پدر یا مادر کمبود شدیدی داشتن که نتونستن تو بزرگسالی هم باهاش کنار بیان 

کلا فکر نمیکنم صرفا عشق و علاقه باشه دلیلش