2777
2789

توصیه ی شهید نوید صفری به خواندن زیارت عاشورا به نیابت از این شهید بزرگوار در حاجت روایی خواننده ی آن...

زیارت پر فیض عاشورا را بخوانید از طرف من و به ارباب ابراز ارادت کنید حتما هر کجا باشم خود را کنار شما خواهم رساند...

آه که تمام حسرتم این است که چقدر دیر فهمیدم که زیارت عاشورا چیست و حیف که بیشتر از یک بار در روز روزیم نشد...

بر شما باد خواندن زیارت عاشورا،که این سخن،سخن امام عصر است،و بدانید که هر که چهل روز زیارت عاشورا بخواند،و ثواب آن را به من هدیه بفرستد،حتما تمام تلاشم را به اذن خدا خواهم کرد،که حاجت اورا بگیرم،در عیر این صورت در قیامت برای او جبران خواهم کرد.

حتی یک عاشورا هم قیامت می کند با روضه ی ارباب از زبان مادر و خواهرش،انشاء الله شرمنده ی شما نباشم به امید حضرت حق...

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لطفا اگر می خواید در این چله شرکت کنید اعلام کنید ...انشاء الله در کنار هم برای حاجاتمون دعا کنید

در راس همه ی حاجات ظهور آقامون باشه

تموم شدن بیماری کرونا

شفای مریضا

سرو سامان گرفتن جوونا

سبز شدن دامن منتظرا

شاعل شدن بیکارا

رفع شدن گرفتاری گرفتارا

....

و انشاء الله هر کس هر حاجتی داره،با توسل به آیمه و شهدا،مخصوصا شهید نوید صفری،شهید رسول خلیلی و همه ی شهدا

بسم الله...

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
بهشت گوارای وجودش ولی منو قابل ندونستن😢😢

ناامید نباشیم،دوباره تلاش کنیم،گفتن دست رد به سینه ی کسی نمی زنن،اگر در این دنیا هم نشه،در قیامت شفاعت می کنن

لطفا اگر می خواید در این چله شرکت کنید اعلام کنید ...انشاء الله در کنار هم برای حاجاتمون دعا کنید د ...

چطور شركت كنيم؟؟

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ناامید نباشیم،دوباره تلاش کنیم،گفتن دست رد به سینه ی کسی نمی زنن،اگر در این دنیا هم نشه،در قیامت شفا ...

من هیچ دوستی درنی نی سایت ندارم،چند وقته مدام این شهید تو ذهنم و بهم ارامش میده،به دلم افتاده که این کار و بکنم،حتی اگه ده نفر بشیم،هم ده تا چله میشه،لطفا دوستانتونو تگ کنید،مرسی دوست جونای مجازی