2777
2789
عنوان

حاجت روایی با توسل به شهید نوید صفری

| مشاهده متن کامل بحث + 9475 بازدید | 43 پست
چطور شركت كنيم؟؟

اعلام کنیم ،انشاء الله عمری باشه از فردا شروع کنیم تا چهل روز بخونیم و زنجیره ی چهل روز رو قطع نکنیم

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
اعلام کنیم ،انشاء الله عمری باشه از فردا شروع کنیم تا چهل روز بخونیم و زنجیره ی چهل روز رو قطع نکنیم

من هستم عزيزم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@یه_خبر_خوب    

ممنونم چهارخونه جان،انشاء الله حاجت روا شید

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
ممنونم چهارخونه جان،انشاء الله حاجت روا شید

توی دعاهاتون مادر منم مدنطر قرار بدید،سکته کرده بیمارستانه،حالش خوب نیستم،هممون حاجت های همدیگه رو مدنظر قرار بدیم

توی دعاهاتون مادر منم مدنطر قرار بدید،سکته کرده بیمارستانه،حالش خوب نیستم،هممون حاجت های همدیگه رو م ...

ان شاءالله به زودی شفای کامل به دست میارن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
😑خیر😑

گفتن حتی اگر در این دنیا نتونم براتون شفاعت کنم برای حاجاتتون در قیامت شفاعتتونو می کنم

😁Ok😁

دعا می کنم حاجت روا شی