2777
2789

نمکیش خوب میشه فقط

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بریز تو پیرکس یکم روغن و نمک بزن روش رو سلفون بکش سوراخ سوراخش کن  بذار ماکروویو در حد 2 3 دقیقه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

من ساده بلدم

نمک نصف قاشق بریز تو روغن سرد هم بزن بعد ذرت ها رو بریز توش درشو بذار خودش درست میشه تو فقط تکونش بده هراز گاهی

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم

به جا روغن کره بریز

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بعد تو ماکرو سلفن اب نمیشه ؟

نه تو دو دقیقه چیزی نمیشه میتونی جاش در پیرکسی بذاری ولی یه کوچولو کج بذار هوا بکشه نترکه اون تو

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

یه لایه ذرت هم بیشتر نریزا چون پف میکنه جا نمیشه زیری ها میسوزن فقط

یه قابلمه ور بردار بذار رو گاز خوب داغ بشه بعد روغن بریز و بذار یه دقیقه روغن داغ بشه بعد یه دونه ذرت بذار توی روغن ببین زود شکوفه میشه یا نه اگه روغن و قابلمه داغ باشه زود شکوفه میشه و بعد بقیه ذرت ها رو بریز و سر قابلمه بذار و شعله هم بلند باشه و یه چند بار قابلمه رو تکون بده تا ذرت ها شکوفه بشن و بعد که همه ترکیدن و پفیلا شد زیر قابلمه رو خاموش کن و دو قاشق روغن بریز و نمک و فلفل و اویشن و پودر کچاپ و پودر چیلی و باهم قاطی کن بریز روی پفلا و هم بزن تا همه پفیلا ها رنگ بگیرن  با تشکر یه پفیل خور حرفه ای 😂

من ساده درست میکنم اول توقابلمه روغن مایع میریزم بعد ذرت هارو اضافه میکنم بعدنمک خوب هم میزنم که نمک بهش آغشته بشه بعد زیرش رو زیاد میکنم ودرش رو میبندم وبا همون حرات ذرت ها شکفته میشه درقابلمه روبازنکن بعد که همه شون شکفته شدزیرش روخاموش میکنم اگه زیرش رو کم وزیاد کنی خوب نمیشه 

مال من خیلی خوب وطرد درمیاد ویه دونه اش هم نمیسوزه 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

اول قابلمه رو داغ کن بعد ذرت رو بریز اول شعله زیاد بعد کم کن نمکم آخر بزن اول بزنی ذرتا خوب باز نمیشن تا پفیلا داغه تو ی یه تابه یه مقدار سس کچاپ رو بذار داغ بشه قشنگ بعد پفیلا رو داخلش بریز هم بزن  😋😋😋