بچهم 10ماهشه ازصبح تب داره واسهال آبکی(معذرت میخوام) برای تبش ایبوپروفن دادم کمتر شده ولی قطع نمیشه برا اسهالش او ار اس دادم و یه پودر دیگه م داشتم خانه کردم تو آب ولی قطع نمیشه اسهالش خیلی شدیده. چیکارکنم توروخدا یه راهکار بدین دارم دیونه میشم
چقد سخته مادربودن حتی نمیشه آرزوی مرگ کرد.. خدایاهمسرم وپسرم همه دنیامن خودت مواظبشون باش آمین🤲
پسر من تُل شده بود، تبش قطع نمیشد. دور از جون بچهی شما، پسر من کارش به بیمارستان هم کشید ولی تبش قطع نمیشد. آخرش بردمش پیش تُلگیر، یه تیکه غضروف مرغ مونده بود توی گلوش، اون که دراومد، به پنج دقیقه نرسید که تبش قطع شد.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه ماست قبلن بهش دادی و حساسیت نداره حالا هم برو دوقاشق ماست پروبیوتیک را با یه قاشق خاکشیر مخلوط کن بهش بده ولی بازم از دکترش بپرس من همش این کار را میکنم خوب میشه
آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
احتمال داره از دندون باشه نبات سوخته با عرق نعنا عالیه یکم نباتو بزار تو ظرف بزار رو شعله کم باز بشه وقتی باز شد نصف استکان آب بریز بذار بجوشه بعد نصف ق غ خوری عرق نعنا بریز بذار کنا سرد که شو بده بخوره انشالله خوب میشه