2821
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون این اقا راست میگه؟

352 بازدید | 34 پست

چند روزه حرف میزنم همشریه اما نمیشناسمش چندان

تو اینستا منو فالو نکرد سوال پرسیدم چرا

این پیامو داد👇

دلیل این که اکسپتت نکردم اینه که چند نفر تو فالوورام هستن که کنترلم میکنن ، من مدیر فروش شرکت فراگستر خودرو هستم اما چون از زمان کورونا بازرسی شرکت رو توو استان گیلان و مازندران رو دارم خیلی کنترل میشم ، چنتا فوضول هم از دوستان هستن که تا ببینن یه خانوم شده فالوور دیگه تمام ، ماشاله از شانسم با ادم رفیق نیستم که😐😐😐

بنظرتون راستشو میگه؟البته این چن روزه فول تایم بام چت کرده

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

خب ایشون هیچ دختریو فالو نکرده الان؟ یا فقط شمارو؟

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میخای مخش رو بزنی؟

چه پیله ای بهش کردی.ولش کن بدبخت رو.

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

نه خیلی تابلو حرف میزنه 😑

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

منم با یکی حرف میزنم تو ایستا فالوم نکرد جدیدا ازش متنفر شدم

امیدوارم دلم براش تنگ نشه انگار که نبوده

ولی مورد تو فرق داره شاید راست میگه

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792