2777
2789
عنوان

به خدادیگه خسته شدم😭

431 بازدید | 41 پست

من اززمان کنکور روکوچکترین صداحساسم همسایه طبقه بالایی مون ی زن وشوهرجوونن ک کلا هیچ گونه کاری ندارن جز اینکه توخونه مبل بکشن و سنگین راه برن خداشاهده هربارراه میرن خونمون میلرزه هرروز صبح با صدای مبلاشون ازخواب پامیشیم مهمون ک میادعینهو اسب یورتمه میره بچشون تواین قرنطینه فک کنین

رفتیم چندبارگفتیم گف اینجامسجدنیس ک درس میخونی😐شمام یادبگیرین مسجددرس میخونن گف برو کتابخونه درس بخون گفتم تا۵صبح مبل میکشی نمیتونم بخوابم گف ب درک خب

گفتم چقد شعورداری شما گف توبیشعوری

ب صابخونش گفتیم مرتیکه هی گف چشم چشم اما هبچی باراخرک رفتم تذکردادم گف نبایدمیومدی بالاگفتم تو ی گاو بی فرهنگی باز ب صابخونش گفتم هیچی ب هیچی بابام گف صدبار بازم هیچی

خودمون مستاجریم مادرم میترسه تواین اوضاع درگیری بشه ماروهم بلندکنن چندساله اینجاییم بدون هیچ درگیری صابخونمون با صابخونه اونادعواش شده و وکیله بهمون گف ایندفه زنگ بزنین ۱۱۰

ولی نمدونم چکارکنم ایتقدمبل نکشه و پانکوبه چکارکنم حاضرم هرروز برم دعواکنم باهاش مادرم نمیذاره

انگار لج کرده باهاتون
یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

همسایه ما هم نمیدونم چرا انقدر مبل میکشه 😓

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبقه بالایی ما هم ۲۴ ساعته اسب دوانی دارند یبار گفتم میخواست قورتم بده واگذارشون کردم بخدا اینا حق الناس 

کاری نمیشه کرد شما هم درگیر نشید یک چیزی بزار گوش ات صداشون نشنوی 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
انگار لج کرده باهاتون

افرین دقیقا من دوباد خیلی مودبانه رفتم گفتم ببخشیدساعت ۲شبه مامیخوابیم سرکارمیریم گف باشه

بارسوم ک رفتیم گف چکارکنم بچه شو بزنه برو مسجددرس بخون مشکل داری

همسایه ما هم نمیدونم چرا انقدر مبل میکشه 😓

واقعایعنی کاردیگه ای توزندگیشون ندارن؟مادر من وسواسی ترین ادمیه ک توزندگیم دیدم اما واقعافقط دم عید جاب جایی سنگین داریم چرا اینجوری میکنن پدرم کارش مبله میخوایم ازی زیرمبلیا بیاریم براش

طبقه بالایی ما هم ۲۴ ساعته اسب دوانی دارند یبار گفتم میخواست قورتم بده واگذارشون کردم بخدا اینا حق ا ...

واقعا حق الناسه ولی میمونم توفرهنگ وتربیت بعضیا کم مونده بود مامانمو قورت بده خانومش

یاد خودم افتادم

سال کنکورم همش وانتی میومد تو خیابون داد میزد گوجه خیار پیاز 😐😐😐😐

یه سره دستم به تلفن بود همش زنگ میزدم شهرداری شماره پلاک میدادم😂

شاید بیست بار بیشتر زنگ زدم

اخرش اومدن جمعشون کردن 😐😐😐

دلم نمیخواست نون کسی رو آجر کنم ولی قرار نیست چون یکی دیگه میخواد نون بخوره یه محله دیوونه شن که 😐😐😐😐

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

فکرکن همسایه ما وقت و بی وقت انگار عروسیه آهن باز میکنه با صدای بلند ما طبقه اولیم اونا طبقه سه آهنگشون تو خونه ما جوری پخش میشه انگار وسط عروسی هستی شب که میرسیم خونه دوس داریم با ارامش استراحت کنیم ولی نمیشه 

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️