2777
2789
عنوان

به خدادیگه خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 41 پست
وااای🤣🤣🤣 میفهمم وانتی حرافم بد دردیه وای طفلی ایشونم ک سنی گذشته ازشون و ب مراقبت واستراحت بیشتر ...

وای مامان بزرگ منم میگه 😂😂😂 میگه این مرده چند بار ساعت دو نصفه شب رفت بیرون نکنه مواد جاسازی میکنه زیر مبل ها 😂😂😂

اره بیچاره اصن دیگه حوصله براش نمونده

همش میگه خواب شبش که خراب میشه دیگه روز با کیفیتی نداره

ول کن اون دنیارو😐😐 طرف این دنیاتو برات جهنم کرده تو تو فکر اون دنیایی؟؟؟ 😐😐😐

میگم نظرت چیه منشور آپارتمان نشینی رو بزرگ چاپ کنیم بزنیم تو اسانسور؟؟؟ 😑

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
وای مامان بزرگ منم میگه 😂😂😂 میگه این مرده چند بار ساعت دو نصفه شب رفت بیرون نکنه مواد جاسازی میکن ...

واااای عاشق مادربزرگت شدم وجه اشتراک داریم🤣🤣🤣

حق  دارن واقعا منم بهم میریزم

بنظرت میخونن اینایی ک من دیدم نمیخونن

فرش توخونش ننداخته فک کن ۳نصفه شب صدا قلقل قلیون میومد مامانم اوا گف توهم زدی؟گفتم گوش کن دید اره🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای عاشق مادربزرگت شدم وجه اشتراک داریم🤣🤣🤣 حق  دارن واقعا منم بهم میریزم بنظرت میخون ...

احتمالا اونم عاشقت میشه 😂😂😂

فکر نکنم 😑

اینها دیگه کین والا 😐😐😐

آقا ناموسا هر طور میخونی درست حسابی بخون همین امسال قبول شی بره

وگرنه اگه پشت بمونی باور کن سال بعد هم همینه خیلی اذیت میشی

همین امسال تمومش کن بره راحت شی

راستی میتونی از روش دسته ی جارو هم استفاده کنی

هرجا دیدی دارن اذیت میکنن با دسته ی جارو محکم بزن به سقف خونتون تا بشنون خفه شن 😑😂

واقعایعنی کاردیگه ای توزندگیشون ندارن؟مادر من وسواسی ترین ادمیه ک توزندگیم دیدم اما واقعافقط دم عید ...

به خدا یهو میبینی ساعت دو شب جا به جا میکنن😕

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...
شاید بازی میکنند خانومشو سوار مبل میکنه هل میده اینطرف اونطرف😁

وای خدا 😅😅😅😅😁😁😁

با افتخار شیعه‌ی علی بن ابی طالب هستم ‌. مردی که پدر یتیمان فاطمه دختر پیامبر بود . امروز  علی نیست ولی پسرش جگرگوشه‌ی فاطمه ، مرهم زخم های حسن ، منتقم حسین ، منتقم اسارت عمه جانش زینب ، شمیر در غلاف سجاد در کربلا ، امید شب و روز باقر ، تمام وجود صادق ، مرهم تنهایی های کاظم ، آشنای غربت رضا ، غصه دار تنهایی جواد ، خورشید شب های هادی و شنیدنی ترین سکوت حسن زنده است . او هست او می آید و هیچ کس جلودار پسر فاطمه و علی نیست . او می آید پس بترس از خون های زیر چکمه ات ...
احتمالا اونم عاشقت میشه 😂😂😂 فکر نکنم 😑 اینها دیگه کین والا 😐😐😐 آقا ناموسا هر طور میخونی در ...

عزیزم🤣🤩

ن کنکوری نیستم میگم ازاون زمان تاالان ک

حساسم

وای ی بار با تی زدم مامانم گف نکن سقفا ب دردنخورن میریزن و میزنم بدترمیکنن یباردرو واکردم داشتم میرفت بیرون گفتم امگارباغ وحشه عینهو گوریل راه میره 🤣🤣

دقیقا😐ولی چ حالی دارن من ۲نصفه شب توحالت خلیه م کاملا😑

واقعا 😐

عزیزم🤣🤩 ن کنکوری نیستم میگم ازاون زمان تاالان ک حساسم وای ی بار با تی زدم مامانم گف نکن سقفا ب ...

اهااااا خب خداروشکررررر

من فکر کردم کنکور داری ترسیده بودم😅😅😅

خب خداروشکر😅❤

البته منم همینطور شدما

هنوزم وانتی ها میان ولی کمتر از اون زمان

اما هر موقع میان من ناخودآگاه عصبی میشم ....

وای عالی بود 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣