2777
2789
عنوان

به خدادیگه خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 41 پست
استارتر ببخشیدها چون شما کتکوری هستی می پرسم قرار نتیجه کنکور شصت درصد از سابقه باشه چهل درصد بقیه ک ...

عملا اینکارو کنن تقلب خیلی خیلی زیادمیشه فعلا چیزی تصویب نشده خودتودرگیر این شایعا نکن فقط وفقط دل ب ده ب کارت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکن همسایه ما وقت و بی وقت انگار عروسیه آهن باز میکنه با صدای بلند ما طبقه اولیم اونا طبقه سه آهنگ ...

😐😐😐 چیشد اینقد مردم بی فرهنگ شدن واقعا

چرا مراعات نمیکنن یسریا ۷صبح میرن کارمیکنن شب میان ک بخوابن

واقعا یه سریا فرهنگ ندارن جاری من طبقه بالای ما بود هر روز اهنگ می‌ زاشت پا می کوبید زمین یعنی پدر م ...

اوضاع شما وخیم ترم بوده دعوا خانوادگی میشده🤣

ولی کاش یذره جای گشتن تونت دنبال چرت وپرت فرهنگ اموزش ببینن

واقعا حق الناسه ولی میمونم توفرهنگ وتربیت بعضیا کم مونده بود مامانمو قورت بده خانومش

ناراحت نباش کسانی که حق ناس رعایت نمیکنند بیچاره میشن  تو قران اشاره شده اینا فردای قیامت حاضر میشن هرچی دارند و ندارند فدیه بدهند تا از صاحب حق رضایت بگیرند من که رضایت نمیدم 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
وای عالیییی بود🤣🤣🤣 دقیقل بابا خب مراعاتم چیزبدی نیس

اره بخدا

بخداااا اگه آروم میگفت یا مثلا یه بار میگفت عب نداشت

صد دفعه از صبح تا شب تو بلندگو داد میزد میگفت گوجه خیار اوردیم کیلویی فلان تومن 😐😐😐

راستی همسایه طبقه بالایی مامان بزرگ منم همینطوره

هرررررشب ساعت دو سه نصفه شب مبل و بوفه جا به جا میکنه بچشونم میپره اینور اونور 😐😐😐

نمیدونیم هم چی بگیم

مامان بزرگم هم سردرد گرفته از دستشون

بیاین دور هم بشینیم فکر کنیم چجوری با این بی فرهنگ ها رفتار کنیم 😑

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اوضاع شما وخیم ترم بوده دعوا خانوادگی میشده🤣 ولی کاش یذره جای گشتن تونت دنبال چرت وپرت فرهنگ اموزش ...

اصلا هر روز دعوامون بود.خدا رو شکر الان جدا کردیم خونه هامونو راحت شدم

سلام عشقا😘😘😘
ناراحت نباش کسانی که حق ناس رعایت نمیکنند بیچاره میشن  تو قران اشاره شده اینا فردای قیامت حاضر ...

والا منم رضایت نمیدم بی ادبم هستن تازه😑 امیدوارم ی کارپیداکنن لااقل برن سرکار🤣

😐😐😐 چیشد اینقد مردم بی فرهنگ شدن واقعا چرا مراعات نمیکنن یسریا ۷صبح میرن کارمیکنن شب میان ک بخوا ...

دقیقا من وشوهرم صبح زود میریم سرکار عصر که هوا تاریک میرسیم خونه دیگه حوصله سروصدای زیاد نداریم میخوایم ۲ ساعت ارامش داشته باشیم که اونم همسایه ها نمیذارن اول باید فرهنگ آپارتمان نشینی داشته باشیم بعدش بریم توی اپارتمان زندگی کنیم

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
اره بخدا بخداااا اگه آروم میگفت یا مثلا یه بار میگفت عب نداشت صد دفعه از صبح تا شب تو بلندگو داد م ...

وااای🤣🤣🤣 میفهمم وانتی حرافم بد دردیه

وای طفلی ایشونم ک سنی گذشته ازشون و ب مراقبت واستراحت بیشترنیازدارن

دلم میخواد ی درس بهشون بدم ی کاری کنم نفهمه من بودم ب ضررش تموم شه اما میگم اون دنیا باید جواب بدم🤣 بعضی وقتامیگم نکنه جاسازی چیزی تومبلاشون دارن🤣🤣🤣

واقعا خیلی ازین موضوع رنج میبرن وراه حلیم براش نیس

دقیقا من وشوهرم صبح زود میریم سرکار عصر که هوا تاریک میرسیم خونه دیگه حوصله سروصدای زیاد نداریم میخو ...

الهییی قشنگ درکت میکنم😑😍

جالبه وقتی این جمله رو بهشون بگی میگن مازندگی کردیم بلدیم🤣 اما واقعا درک متقابلم ندارن علاوه بر شعور وفرهنگ