2777
2789
عنوان

فیبروم

191 بازدید | 22 پست

سلام زن داداشم ۳۵هفته با داره حالا دیروز سونو داده گفتن بچه نچرخیده و یه فیبروم شش میلی هم تیغه راست رحمشه،،،گفتن هفده روز دیگه دوباره سونو بده اگه نچرخیده باشه اورژانسی سزارین میشه،،،ولی اگه سزارین بشه این فیبروم نیفته دقیقا زیر تیغ جراحی بنظرتون میچرخه؟

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سزارین بشه میتونه همونجا فیبرومش رو هم دربیارن... منم فیبرم دارم ولی ساب زوال..

دکترشم گفته فیبروم دقیقا میفته زیر تیغ موقع جراحی خطرناکه

اینقدری که شوهرای نی نی سایتی کارخونه دارن تو ایران کارخونه نداریم،،،تو هر تاپیک شغلی میری همه ازدم کارخانه دارن  
منم فیبرون دارم و باردارم

این دکتر گفته اگه طبیعی میاره بچشو فیبروم موقع عمل خطرناکه

ینی چی بچه نچرخیده؟ ینی بریچه؟

اوهوم،فتن تا هفده روز دیگه نچرخه اورژانسی سزارین میکنن گفتن بچه ش درشته احتمال چرخیدنش کمه

دکتره من گفته واسه طبیعی مشکلی نیست ینی به جایی که قرار گرفته بستگی داره؟

احتمالا اینطوریه اینم طبیعی مشکلینداره اگه بوش بریچ بمونه واسه عملش خطرناکه

خب وقتی نمیتونه طبیعی زایمان کنه دیگه چه فرقی میکنه بچرخه یا نه

آخه دکترشم گفته واسه سزارین فیبرومش جای خطرناکیه