2777
2789
عنوان

پام با ابجوش سوخت

73 بازدید | 11 پست

چیکا کنم بچه ها اولش اب سرد ریختم بعد خمیردندون زدم بعد نیم ساعت شستم ژل بچه که واسه التهابه و روغن آرگان داره زدم پام خیلی میسوزه ولی درجه یک چون تاول نزده ردش میمونه بنظرتون؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیروزم بالای رون من با چای داغ سوخت زود عکس گرفتم فرستادم به شوهرم😂اومده خونه میگه حیا نکردی عکس گرفتی🤣واسه من یکم قرمز شد و سوخت دیگه خوب شد.هیچکاری هم نکردم بقیه چاییمو نشستم خوردم🤐

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  
دیروزم بالای رون من با چای داغ سوخت زود عکس گرفتم فرستادم به شوهرم😂اومده خونه میگه حیا نکردی عکس گر ...

واسه منم بالای رونمه قرمز شده خیلی میسوزه اب در حال جوش بود الان قرمزیش رفته واسه تو؟ 

واسه منم بالای رونمه قرمز شده خیلی میسوزه اب در حال جوش بود الان قرمزیش رفته واسه تو؟ 

اره رفت.شبش شوهرم اومد باز شلوارم کشیدم پایین جاشو نشون بدم بیشتر لوس بشم دیدم لامصب یه نقطه هم نمونده😂شوهرمم خندش گرفت

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  
اره رفت.شبش شوهرم اومد باز شلوارم کشیدم پایین جاشو نشون بدم بیشتر لوس بشم دیدم لامصب یه نقطه هم نمون ...

😂😂😂الان شوهرم اومده عصابش داغونه حالا چهار طبقه بالا خونمون میرم پیش متخصص پوست