2777
2789
عنوان

چرا اینقد زندگی سخت شده با سه میلیون میشه زندگی کرد اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=165791187]مادرتون نمیتونه ی چن ماه ازتون اجاره نگیره تا ی خورده خودنون رو جمع کنید برای زایمان [/QUOTEاینقده ناراحتم ک نمیتونم غذا درست کنم خونه خودم همه مواد غذای رو میارم خونه مامانم همش بهم میگه برو خونه مادرشوهرت ما نداریم 

خدایا نی نی سالم بهم بده  
اگر تهران باشی باید ۱۰ تومن درامد داشته باشی تا بتونی ازدواج کنی الان کدوم دختر یا پسری این درامد دا ...

خیلیا این درآمدی که میگیدو ندارن. تا چند وقت پیش خیلیا داشتن با درآمدای پایین ! نرمال زندگی میکردن قبل اینکه گرونی به این شدت برسه.

[QUOTE=165791187]مادرتون نمیتونه ی چن ماه ازتون اجاره نگیره تا ی خورده خودنون رو جمع کنید برای زایما ...

خونه مادرت برای ناهار و شام  نرو از وضعیتت بگو  شاید ی ماه بگیره ی ماه نگیره  

مادرت احتیاج به اجاره خونه داره؟

خیلیا این درآمدی که میگیدو ندارن. تا چند وقت پیش خیلیا داشتن با درآمدای پایین ! نرمال زندگی میکردن ق ...

اره والا یکیش شوهر منه  حالا جالبش اینجاس مامانم بهم میگه ب خودت برس لباس بخر با کدوم پول اخه میگه مث گداها میگردی

خدایا نی نی سالم بهم بده  
خیلیا این درآمدی که میگیدو ندارن. تا چند وقت پیش خیلیا داشتن با درآمدای پایین ! نرمال زندگی میکردن ق ...

همون متاسفانه ولی زیر این قیمت اگر ازدواج کننو ازدواج دوامی ندارخ

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
ببخشید مادره یا عایشه است    

بسی ناراحتم حالا دیروز رفتم سونو جنسیتو نگفته اومده میگه چرا جنسیتو بهت نگف ب همه میگن چرا ب تو نگف میگم ول کن مهم سالم بودنشه دیگه

خدایا نی نی سالم بهم بده