2777
2789
عنوان

درگیری ریه با کرونا

281 بازدید | 19 پست

سلام خانما بابام چندروزه متاسفانه به کرونا مبتلا شده منم ازشون دورم هردفعه زنگ میزنم میگن خوبه چندروز پیش رفت سی تی به من گفتن ریه هاش درگیر نشده ولی امروز فهمیدم پنجاه درصددرگیرشده  حالا چیکار کنیم بدتر نشه  کسی بوده ریش درگیر شده باشه و خوب بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تو اطراف ریه 50 درصد درگیری و 55 درصد درگیری خوب شدن  و اینکه مادر شوهرمم ریه هاش جوری درگیر بود که بیمارستان بستری شد دیروز هم مرخص

فقط و فقط مرتب اکسپژن خونش و چک کنن که کمتر از 93 نشه بعد از چن روز مجدد خودشون برن سی تی تا ببینن داروها تأثیر داشته یا نه (خودتون محکم بگیرید قضیه رو تا خدای ناکرده پیشامد بدی براتون پیش نیاد)

اینم با سرم هایی که بهش میدن و میره واسه تزریق همون بگه سطح اکسیژن خونش و چک کنن

داروها و مولتی ویتامنیا رو مرتب مصرف کنه دمنوش و عصاره گوشت (گوشت گوسفند، زعفران، سیر، زنجبیل تازه، زردچوبه، پیاز و بریزد تو یه ظرف شیشه ای درب دار درش و محکم ببنید و بزارید تو قابلمه پر آب بزارید بپزه اینجوری گوشت خواصش و نگه می داره و ادویه هایی که گفتم هم یه ضد ویروس قوی هستن و بنیه رو قوی می کنن 

نگران نباش انشالله خدا باهاشونه

دمنوش آویشن و بابونه برای عفونت ریه خیلی خیلی خوبه ،دمنوش برگ به و عناب .حتما حتما بخوره عزیزم .

یکی از بستگانمون بستری شده دکتر کلی باهاش دعوا کرده که چرا انقدر آویشن و چیزای الکی خوردی اونا باعث شده انقدر حالت بد بشه آدم واقعا میمونه چیکار کنه 

منم ریم درگیر شده بود عزیزم منتها کمتر  اما علائمم شدید بود و بستری شدم  خداروشکر الان ی ...

علائمت چی بود

من یه هفته است قفسه سینه ام سنگینه و نفس عمیق درد می کنه

امشب سی تی دارم ولی آزمایش خونم مشکلی نشون نداد اکسیزن خونمم 99 و 100 بود ولی برای اطمینان بعد یه هفته دکتر واسم سیتی ریه نوشت اونم با اصرار خودم

یکی از بستگانمون بستری شده دکتر کلی باهاش دعوا کرده که چرا انقدر آویشن و چیزای الکی خوردی اونا باعث ...

گیاهی عوارض نداره دعوای دکتر برای این بوده که دیر رفته مثل مادر شوهر من دکتر بهش گفته چقدر دیر اومدی دکتر/ این بیماری در کنار دمنوش و داروهای گیاهی داروهای شیمیایی هم باید مصرف بشه در موارد شدید

علائمت چی بود من یه هفته است قفسه سینه ام سنگینه و نفس عمیق درد می کنه امشب سی تی دارم ولی آزمایش ...

عزیزم اگه سی تی امروزت مشکلی نداشت نرو دیگه 

خود سی تی می‌دونی چققققد الوده س و یه درصد اگه نداشته باشی می‌گیری 

ضررشم که به کنار 

تست مخاط بده مطمئن شی کروناس اصلا یا نه 

در کنارش مایعات هر دوساعت بخور آب هویج مخصوصا 

دم نوش کندر هم عااالیه