2777
2789
عنوان

چگونه جلسه اول خواستگاری متوجه شویم پسری وابسته هست یا مستقل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2449 بازدید | 72 پست

خواستگار من تمون جلسه اول خواستیم بریم تواتاق صحبت کنیم من رفتم اتاق دیدم اونم باخواهرش داره میاد اتاق خواهرش گذاشت اتاق رفت بعدش خلاصه وقتی حرفامونو تو اتاق زدیم  من ازاتاق اومدم بیرون اونم موند تواتاق بعدش خواهرش ازاتاق آوردبیرون 🤣🤣🤣

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 

خب واسش شرط بزار بگو میخوای از هر لحاظ مستقل باشی چ از طرف خونوادت هم از طرف خونوادش اینم ازش بخواه که هر حرفی چیزی بین خودتون نده دهن خونوادش و خونوادت بعدشم بگو هیچ وقت در هر شرایطی حق نداری پیش خونوادش کوچکش کنی هر مشکلی دارین خونه خودتون حل کنید اینم بگو بخاطر اینکه مشکلی بعدا پیش نیاد خونه جدا بگیره اصلا با مادر شوهر پدر شوهر تو ی ساختمون نرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من خیلی بی مقدمه پرسید شما که با خونواده ی من مشکلی ندارین؟؟!! مدام می گفت همکارها می گن این ...

پس تابلو بوده کاش بهش بله نمیدادی الان چجوری کنار میای باهاش؟ 

ببخشید فضولی میکنم جریان امضاتون چیه😑😑😑😑اگ دوس نداشتین نگین😬🤐🤐

تاپیک زده بود از همراه اول ۵۰ گیگ اینترنت رایگان گرفته . کد ussdرو هم توی پستش بود. من زدم ۱۳۰ تومن اومد روی قبضم. بعد معلوم شد که خانم الکی تاپیک زده بود و اصرار می کرد که گرفته. با یه خط اعتباری بدون شارژ! کد رو وارد کرده بود و اصلا بسته نگرفته بود.

"راجع به" رو درست بنویسیم.
نمیتونی متوجه بشی شاید طرف خوب فیلم بازی کنه جلوت همش منم منم بکنه ولی از پشت ب حرف خانوادش باشه

دقیقا 😫

چیزی که من بعد از ۶ ماه ارتباط از نامزد سابقم متوجه شدم 😖

که همه یحرفاش توخالی بوده

تا عندالاستطاعه یا عندالمطالبه بودن مهریه رو میگفت بابام باید تعیین کنه و راضی باشه 🤦🏻‍♀️

خب واسش شرط بزار بگو میخوای از هر لحاظ مستقل باشی چ از طرف خونوادت هم از طرف خونوادش اینم ازش بخواه ...

ای عزیزجان

بعضیا میگن باشه و قبول

ولی وقتی ذاتا آدمهای وابسته ای باشند، موقع عمل نمیتونند

چوح اونطوری عادت کردند😑

نمیتونی متوجه بشی شاید طرف خوب فیلم بازی کنه جلوت همش منم منم بکنه ولی از پشت ب حرف خانوادش باشه

دقیقا یه خواستگار اینجوری داشتم و اصلا نتونستم اوایلش متوجه بشم چون رو نمیکردند ولی بعد یه مدت فهمیدم. میدونی دلم نمیخواد اون تجربه برام تکرار بشه چون تاریخ بله برون هم حتی مشخص شد ولی خدا دوستم داشت که متوجه شدم قبل از ازدواج

ای عزیزجان بعضیا میگن باشه و قبول ولی وقتی ذاتا آدمهای وابسته ای باشند، موقع عمل نمیتونند چوح اون ...

ن دیگه همینجوریام نیس 

آها ی چی دیگم هست میتونه هر شرطی که میخواد بزاره رو کاغذ بنویسه دوسه تا هم شاهد باشن امضاء کنه 

اینطوری غیر این باشه نمیتونه در بره😄

بعدشم الکی که نیس قضیه عشق و عاشقی نیست با موافقط هر دو خونواده این ازدواج صورت میگیره

پس تابلو بوده کاش بهش بله نمیدادی الان چجوری کنار میای باهاش؟ 

الان من موندم و یه جوونی تباه شده. انشاالله چنین مردی نبینی. اینها همونهایی اند که تا آخر عمرشون چیزی به اسم خودشون نمی زنند می زنند به اسم خواهرشون می گن نکنه تو ۸۰ سالگی زنم طلاق بگیره! اینها همونهایی اند که خودشون پراید سوار می شن پولهاشونو میدن خواهر و برادرشون شاسی بلند بخره. اینها توی خونه های داغون زندگی می کنند کمک می کنند خونواده شون توی خونه های نوساز با تمامی امکانات زندگی می کنند. بعد تو از خودت می پرسی آخه مرد حسابی زنت هیچی چرا به خودت رحم نمی کنی؟؟؟؟

"راجع به" رو درست بنویسیم.
😐😂 میگفتی بفرمایید داخل شمام تعارف نکنید 

ب خدا ب تفاهم نرسیدم باهاش خیلی مامانی بود تک پسرم بود تازه بعدش خواهرش ومادرش گفته بودن بیاین ماباهم حرف بزنیم اینارو ول کنیم خودمون ب تفاهم میرسیم 🤣

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
خب واسش شرط بزار بگو میخوای از هر لحاظ مستقل باشی چ از طرف خونوادت هم از طرف خونوادش اینم ازش بخواه ...

درسته اینم فکر خوبیه که بگم شرطم اینه و برخورد و جواب اونو بسنجم