2777
2789
عنوان

چگونه جلسه اول خواستگاری متوجه شویم پسری وابسته هست یا مستقل؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2442 بازدید | 72 پست

من نامزدم میگفت بخدا میدونم خواهرام اذیتت میکنم ولی به خاطر تو با همه میجنگم..مشکلی بین خودمون باشه حلش میکنیم نمیدومم خانوادم حق دخالت ندارن..همش زر بود الان میگ مامانم خدای منه درد دل نکنم باهاش.بچم نیس۳۰سالشهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من زمان مجردی یه خواستگاری داشتم مثلا ازش پرسیدم بعد ازدواج قصد داری کجا زندگی کنی خیلی قاطعانه گفت خونه ای که خودم خریدم تو فلان منطقه بعد رفت جلسه دوم اومد از من پرسید حالا اگه بخواهیم بریم طبقه بالای مادر و پدرم زندگی کنیم شما نظرت چیه؟ من همونجا فهمیدم رفته به پدرومادرش گفته من ازش چی پرسیدم

یعنی ۲ماه نامزد کنی میفهمی تازه

خیلی بده تجربشو داشتم که با خواستگارم یکی دوماه رفتم و اومدم بعد متوجه شدم. دلم میخواد ازین به بعد همون اولش بفهمم الکی وقت و احساسمو نذارم

ببخشید من خانمانه رو نمیدونم فقط اینو میدونم یه سوزن بزاری زیرش اگه پرید بغل خانواده اش وابسته اس اگه خودش سعی کرد سوزنو پیدا کنه مستقله😐

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

ولی خواستگار۲۸سالم گفت جلسه اول

مادرم میگه از قومیت خودمون باید زن بگیری

ولی من میخوام انتخاب کنم من میگم قومیت فرقی نداره 

خوب معلومه مستقل فکروعمل میکنه ☺اون گفت نه وگرنه من ازخدام بود خخخخ

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم 
خیلی بده تجربشو داشتم که با خواستگارم یکی دوماه رفتم و اومدم بعد متوجه شدم. دلم میخواد ازین به بعد ه ...

دقیقان همینه ولی همشون دورغ میگن حداقل ۹۰درصدشو اولش خوبن بعد یه مدت بد میشن بخدا..فضول میشن کلان بعد به کجایی بودن خاستگارم‌ربط داره اول ازش بپرس اصلش واسه کجاس

همسر من خیلی مستقله و قبل اینکه من چیزی ازش در این رابطه بپرسم خودش اینو گفت. گفت به پدر و مادرم احترام میذارم و نظراتشون رو میشنوم ولی همیشه خودم تصمیم نهایی رو میگیرم. تو دوران رفت و آمدمون هم چند بار خلاف میلش چیزی ازش خواستم و منطقی توجیهش کردم قبول کرد و اون کاری رو کرد که من میخواستم. با خودم گفتم اگه زیر بلیط خانوادش بود حتما مقاومت میکردن یا سعی میکردن نظرشو عوض کنن ولی این کارو نکردن. کلا خانواده اش هم اهل دخالت نیستن. مثلا الان که عقدیم اگه من تولد شوهرمو خونه خودمون برگزار کنم و بهش کادو بدم تا وقتی کادوشو خودش نشون نده ازش نمیپرسن چی گرفتی😁