2777
2789
عنوان

تورو خدا خواهش میکنم بیاید 😢

195 بازدید | 19 پست

دوستان تورو خدا خواهش میکنم هر ذکری که میدونید سریع حاجت میده بهم بگید بخونم حالم خیلی بده  مشکل دارم دارم دیوونه میشم 😭 واسم دعا کنید تورو خدااا

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤

انشاالله به این وقت اذان زوذی به حاجتت برسی عزیزم😍❤️

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من نمیدونم‌جواب میده یا نه ولی ذکر یا جواد الائمه ادرکنی ر و زیاد شنیدم ک میگن بگید..روزی هر چند تا ک شد البته کم نه ها..حداقل بالای ۱۰۰۰ تا بگو...دعا میکنم ک مشکلت رفع بشه

انشاالله به این وقت اذان زوذی به حاجتت برسی عزیزم😍❤️

انشالله 😭

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
ببین من نمیدونم‌جواب میده یا نه ولی ذکر یا جواد الائمه ادرکنی ر و زیاد شنیدم ک میگن بگید..روزی هر چن ...

چجوریه؟ 😭😭😭 حالم خیلی بده 

یه تسبیح یا صلوات شمار بگیر دستت هی بگو یا جواد الائمه ادرکنی...همین...تسبیح و صلوات شمارم نبود نبود ...

مرسی عزیزم

چجوریه؟ 😭😭😭 حالم خیلی بده 

یه دعایی هست مال شیخ بهایی روی چهل و یک دونه گندم میخونی و فوت میکنی و میندازی بالای پشت بوم تا کبوترا بخورن اینم خیلی جواب میده البته باید شب جمعه باشه که بخونی و از تو نت در بیار دعاش رو اولش اینه لااله الا الله بعونک و....

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .