2777
2789
عنوان

تورو خدا خواهش میکنم بیاید 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 19 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من بگیر یاسمین 

منتظر مالی هستین که عدد۲ یا ۳ داره که در چهاروعده دیگه به دستت میرسه اگردرنامتون  س ویا م وجود داره در مسیر خاستگاری واتفاق خوب می افته در زندگی متاهلین جروبحث اگه هم درمسیر قانونی مشکلتون حل میشه

پیمانی که باخدا در طوفان بستی در آرامش فراموش نکنید..💙💙💚🧡💛
برا من بگیر یاسمین 

اول: مکالمات و گفتگوهایی که میان ( دخترو پسر ، یا زن و شوهر ) صورت میگیرد و باعث انس و الفت بین انها می شود ، گفت و شنودهایی که از سر دلدادگی و دلباختگی طرفین نسبت به یکدیگر است .

اتفاق دوم: دعوا ، درگیری با شخص یا اشخاصی کشمکش با دوستان ، بستگان ، و یا یک یا چند نفر از اعضای خانواده ، مشاجره و زد و خورد با دیگران .

اتفاق سوم: این همه انتظار به جایی نخواهد رسید ، دست به زانو بزن و بلند شو ، غیر از خودت کسی نمیتواند به تو کمک کند.

اتفاق چهارم: داشتن رابطه و روابط عاشقانه . قرارگرفتن زن و مرد (مجرد یا متاهل ) در آغوش یکدیگر

اتفاق پنجم: عجب آشفته بازاری شده ، هرکس برای بردن سهم خود دیگران را لگدمال می کند و از نردبان پیکر دوستان و آشنایان بالا می رود ، قدر رفیقان واقعی خود را بدانید .

اتفاق ششم: مدن مسافر از سفر داخلی یا خارجی .

اتفاق هفتم: به وجود آمدن یک موفقیت کاری، شغلی، تحصیلی. انجام دادن خریدی بزرگ یا کوچک، مبلغی را برای انجام یک خرید هزینه خواهید کرد

میشه واسه منم بگیری زهرام

اول: دخالت های بی مورد ، فضولی ( یا شخص خبرچین ) و تجسس دیگران در کارهای شما که خواهان وارد ساختن آسیبهای روحی به شما هستند . که برای مقابله با این دخالتها باید با خونسردی و عدم اعتناء برخورد شود تا موفقیت و پیروزی در دست شما قرار گیرد .

اتفاق دوم: این کارت نشانگر اغلب یک بیماری ، مریضی یا کسالت است که ممکن است برای مدت کوتاه یا بلند عارض شخصی شود .

اتفاق سوم: یک ملاقات عاشقانه ی دلچسب دارید ، اگر شخص مورد علاقه ی شما پیشنهاد گردش آخر هفته را به شما داد حتما قبول کنید.

اتفاق چهارم: عدم حضور با غیبت یکی از اعضای خانواده ، برای مدت کوتاه با مدت بلند به دلیل رفتن به یک سفر ؛ میهمانی یا جهت انجام کار یا ماموریتی خاص .

اتفاق پنجم: انتقام گرفتن از کسی - تلافی نمودن عمل ، رفتار یا صحبت ناشایستی که از طرف یک فرد باعث آزردگی خاطر و رنجش شما شده است .

اتفاق ششم: از شخصی که شما را دوست دارد شما نیز به او علاقه و عشق می ورزید . یک تلفن عالی که در ارتباط با احساسات قلبی شما است ، دارید .

اتفاق هفتم: پیشرفت و ارتقاء در امور مورد نظر یا کارهایی که برای انجام آنها تلاش و کوشش پی گیر و مستمر می نمایید که این کوششها توام با موفقیت بسیار عالی همراه خواهد بود