2777
2789
عنوان

بیاین جملات قشنگی که خوندین رو بنویسین😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 246 پست

من چیزی که خیلی دوست دارم و یاد گرفتم اینه که هیچ کس رو نباید قضاوت کرد چون  سرنوشت اینقدر دنبالت میکنه تا تو رو تو یه کوچه  ب بست  ب همون حالت دچارت کنه 

بهش اعتقاد دارم  ملامت کردم خودم دچارش شدم 

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ميگن قبل تولد زندگيتو بهت نشون دادن و خودت انتخاب كردى كه بياى!

با شخصیتی که از خودم سراغ دارم حتما روزای خوبی دیدم که انتخاب کردم،روزایی که در اینده خواهم دید....😌💎💫

واسم دعا کنید مرسی اگه دیدی یکی از ته دل دوست داره از دستش نده حیفه 

تا که بودیم ،نبودیم کسی ،کشت مارا غم بی همنفسی،تا که رفتیم همگی یار شدند ،تا که خفتیم همه بیدار شدند،،،قدر آن شیشه بدانید که هست ،،نه زمانیکه افتاد و شکست

اللهم عجل لولیک الفرج،اللهم صلی علی فاطمه وابیهاوبعلها وبنیها وسرالمستودع فیهابعددمااحاط به علمک
خدا خیرت بده  یه کم ؟؟😁

😂😂

یکم زیاد

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
😂😂 یکم زیاد

از آدم هایی مثل شما خوشم میاد  انسان باید انتقاد پذیر باشه 

البته که انتقادم باید سازنده باشه   موفق باشید 😊

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️