بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
متاسفانه بعضیاش حساسیت زاست برام و اممولش هم کیست رحم میاره...طبیعی هم اعتباری نیست...ولی جیزی که مهمه اینه که زورکی میخوان حامله بشن مردم😅توی این گرونی و کمبود همه جیز
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
اخه نه که همه چی گل و بلبله افزایش جمعیت هم میخوان با مرغ سی و پنج تومنی و پوشک صد و شصت هفتاد تومنی
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
روکین رو نشنیده بودم...قیمتش چقدره؟؟ ال دی راهی بیمارستانم میکنه
مارولین چطوره خوبه؟حالت تهوع نمیاره؟چنده؟
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️