2777
2789

خانوما لطفا جواب منو بدین خیلی مهمه برام شوهرم  اهل خیانت بوده و قبلا ازش سر زده بعد بازن پسر عمه اش یه جایی رفتیم ما اونجا اون زنه گوشیش داد دستم من که بدم دست شوهرم تا پیامهاش یکاری کنه نیاد رو صفحه منم صدا شوهرم زدم  گوشی دستش دادم اونم رفت توحیاط من چنددقیقه بعد رفتم پیشش اون یه لحظه مشغول حرف زدن باکسی شد و من گوشی از دستش برداشتم و گوشی قفل شد و بعد گوشی نشونش دادم عه قفل شد الان باید بردارم برم یهو خودش رمزشوزد ومن مردم از تعجب....چندوقت پیش هم یه حرفایی درموردش میزد و گفت شمارشو توگوشی خودش مسدود کرده وبه من گفت رابطتو باهاش کمتر کن اخه دید اون بهم پیام داده میخوام باهات درد دول کنم کاش منم زندگی ساده مثل تو داشتم و فلان تا گفتم شوهرم اومده گفت پس پیامهام پاک کن شوهرت نبینه ولی دیگه دیرشده بود اون دیده بود....

دخترم همه ی زندگیمه 

صد درصد

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

اخه قبلا شوهرم تو شوهر دیگه کار میکرد که همین پسر عمه اش ریسش بود تقریبا بعد خونه ای اینا رفت امد داشت و شوهرم خیلی زود با ادم گرم میگیره و تعجب نکردم از اینکه باهاش شوخی میکنه ولی اون روز احساس میکردم شوهرم یجوری داره نگاش میکنه بعد یه لحظه زنه منو فرستاد دنبال یه چیزی تا اومدم احساس کردم شوهرم یواشکی داره بهش چیزی میگه بعد دیگه از کنارش جم نخوردم نمیدونم شایدم الکی من حساسم...حرفی که درموردش زد هم این بود که چند وقت پیش فلانی بهم زنگ زده امار شوهرشو گرفته که فلانی خیلی با تلفن حرف میزنه منم گفتم نه وفلان ...بعد گفته اخه به رابطه خواهرم و شوهرم شک دارم بعد گفت خیلی باهاش صمیمی نشو خیلی ادم درستی نیست قبلا به چند نفری پیشنهاد دوستی داده منم خودم شمارشو مسدود کردم ازش خوشم نمیاد....منم رابطم‌باهاش کم کردم یه روز دیگه گفت فلانی بهم زنگ زده گفته تو به خانمت چیزی گفتی از اون حرفام اخه قبلا بیشتر بهم پیام میداد وفلان

دخترم همه ی زندگیمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اون لحضه که رمز گوشیو جلوت زد منو گا ی ی د

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊
اخه قبلا شوهرم تو شوهر دیگه کار میکرد که همین پسر عمه اش ریسش بود تقریبا بعد خونه ای اینا رفت امد دا ...

بوی خیانت به مشامم میرسه!😢

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

راستش بو میاد مخصوصا اون جا که گفته رابطه تو باهاش کم کن مردا معمولا زنشونو از جایی که احساس خطر میکنن دور نگه میدارن حالا نمیگم لزوما خیانت ولی یه چیزی به نظر میاد صداشو در نیار یه مدت زیر نظر بگیر 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤