2777
2789
عنوان

کسایی که نی نی یکساله داره بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم مرداد۹۸ بدنیالومده الان چندوقتشه نمیتونم حساب کنم

16ماهشه دیگ فک کنم دختر من مهر98

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

پسر منم خیلی فضوله از ابسرد کن اب میریزه زور میزنه در یخچال رو باز کنه همش گریه میکنه کنار در ک ببرمش بیرون تا میگم خدافظ من رفتم بیرون میدوئع میاد بغلم ک ببرمش یا میگم کو بابا میگرده با سر دنبالش ولی چیزای دیگه رو بلد نیست حالم خیلی بده کار شب و روزم گریس

مثلا بگم نکن یا بیا یا برو یا بده یا اوفه دست نزن نمیفهمه

نه عزیزم نگران نباش اصلا ولی حتما با پزشک صحبت کن چون اون میتونه راهنماییت کنه و زودتر بتونی به موفق ...

ممنون عزیزم ولی خیلی نگرانم امشب تماس گرفتم مشاور ولی هیچ فایده ای نداشت اونم گفت باید بیاریش ببینمش فقط هزینه الکی کردم 

همدردیم پس...کلا تو کابینته...در یخچال باز میشه سریع ی تخم مرغ برمیداره و فرار میکنه...پدرمو درآورده ...

فداش بشم😍

ببخشیدمادستشویی بخایم بریم یهودیدی ازماجلوتررفته🤣🤣🤣

آخ که میخابه دلتنگش میشم ازبس دلقکه

مثلا میدونم یکسالو چندماهشه ها ولی ماه نمیتونم بگم یعنی گیج میشما

من ب ماه حساب میکنم اگرم بپرسن مثلا چن سالشه میگم یک,بقیه ماهاشو نمیگم😁

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

فداش بشم😍 ببخشیدمادستشویی بخایم بریم یهودیدی ازماجلوتررفته🤣🤣🤣 آخ که میخابه دلتنگش میشم ازبس دل ...

الهی

پسر منم همینه...به شوهرم میگم وقتی خوابه انگار دنیا خوابه و وقتی که بیداره آتیشی نیست که نسوزونه...همش دلم میخواد زودتر بزرگ بشه و انقدر دنبالش راه نرم