2777
2789

اول من بگم

بچه که بودم همش تو ذهنم رویاپردازی میکردم که عروسی میرم عروس و داماد وقتی میان سر خوش آمد بگن داماد همونجا محو تماشای من میشه و  عاشقم میشه😂😎😎😂وای خودم بهش فکر میکنم انقد میخندم😂

یا با توجه به سریالای هر دوره بازیگر اصلی مرد عاشقم میشد.یادمه مسافری از هند رو میداد تو فکرم بود که حمید گودرزی عاشقمه😂ولی یه مشکلی که داشتم این بود سن ها به هم نمیخورد یکم ناجور در میومد😂

کلا خودشیفته بودم😂

چیز باحال یادتونه بگید بخندیم🌹

منننن ازکدومش بگممم دایم تورویاپردازی بوددم😂😂

مثلا رویاداشتم یه هپاپیما کوچیکا مثلا یه متری برای من یکی دیگه برای برادرم بخرن. سوارشیم. بعد تورویااایه چرخی باهاش میزدم تواسموووون که نگو😂😂😂

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بگم دوست داشتم عروس بشم بهم نمیخندید🙈

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یامثلا تایم کنکوور همش تواین رویابودم که پزشک شدمم باروپوش سفییید و گوشی دورگردنم. ازته راهرو میاااام 

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
😂😂😂😂 رو بازیگرا کراش داشتم.سیاوش خیرابی و شاهرخ استخری و پوریا پور سرخ😂😂😂😂😂

منم با توجه به هر سریال دوره داشتم

اخه واسه من جالبیش این بود که تو تخیلاتم‌ اونا عاشقم بودن و من بهشون بی محلی میکردم😂

یامثلا تایم کنکوور همش تواین رویابودم که پزشک شدمم باروپوش سفییید و گوشی دورگردنم. ازته راهرو میاااا ...

بعد توبیمارستان مریضارودرمان میکنم😂😂😂😂😂اصلادرسم درحدپزشکی قبول شدن نببود 😂😂😂

خخخخ من همش تو این فکر بودم ی روز دارم از خیابون رد میشم کلی دختر کنار محمد رضا گلزار جمع شدن من ی نگاه میندازم میرم اون ور محلش نمیدم بعدش اون میگه این دختر منو شناخته بهم محل نداده همش دنبالم میاد. 

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃