2777
2789

من با شوهرم ۱۰سال دوست بودم و بالاخره با کلی سختی ازدواج کردیم امشب جاریم بعد ۴ماه اومد خونمون و ازدواج اونا سنتی بود ازدواج ما با آشنایی و عشق...سر عشق شد گفت من و حامد جان عشقمون خیلی زیاده خیلی از عاشقارو دیدیم ک ۷ ۸سال دوست بودن تهش عشقشون خاموش شد و با وابستگی ازدواج کردن ولی ما سنتی ازدواج کردیم و عشقمون ۲ آتیشست  منم گفتم عشقتون همیشگی و اینا بعد گفت خدا بهمون ۲تا ثمره عشق داد گفتم خدا حفظشون کنه بعد بهم گفت عزیزم دلخور نشیا روانشناسا اینجوری گفتن من از خودم حرف درنمیارم گفتم ن عزیزم مگ ما بچه ایم ناراحتی چیه بعد زنگ زد ب مادرشوهرم چجور قربون صدقش رفت بعد قطع کرد گفت مامان بهتون سلام رسوند بعد گفت عروس اول عین بچه آدم عزیزه منم دیگ حرفی نزدم باهاشون و شوهرمم گفت کار بدی نکرد فقط حرف زد جنبه داشته باش😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواسی بگی آرع توخوبی گوزو 😐

والا اعصاب ندارم

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️

فرد خاله زنک و سطح پایین و کلا سمی ای به نظر می رسه. به حرفاش اهمیتی نده. کسی که تو رابطه اش احساس اسایش و عشق و خوشبختی داشته باشه بعیده سعی کنه بقیه رو اینطوری ناراحت کنه. در مورد روانشناس ها هم یه چیزی بافته دیگه اگر اینطوری بود الان تو هفتاد درصد دنیا که ازدواج سنتی منسوخ شده همه ی زوج ها بدبخت بودن....

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.

والاماعروس اولیم این حرفا نیست.

بعدشم حالا مگه شما جای اوناروتوعشق و عاشقی تنگ کردین بیادپول عشق به شوهرش یا۲تازاییدنشو ازت بگیره. 

مردم خل شدن به خدا

الهی نینی سالم و صالح ازت خواستم