2777
2789
عنوان

امشب شب زهرماری بود

1448 بازدید | 97 پست

بچه ها امشب من و همسرم حسابی باهم دعوامون شد

شوهرم میگه نمیتونی به من ارامش بدی

میگه تو مخفی کاری میکنی.در صورتی که تمام زندگی من و خانوادم و آنچه کردم و انچه هستم مثل کف دست تو دستاشه اتفاقا من فکر میکنم که ایراد از من بوده که خیلی چیزا رو صادقانه گفتم و براش باز کردم......که اصن به اون ربطی نداره

اما یک چیزی که هست من یک کاری رو یه دو هفته ای به صورت اپلیکیشن نصب کردم رو گوشیم تا بتونم باهاش کسب درامد کنم و ببینم چجوره اگر خوب بود بهش بگم و بهش گفتم اما کلی داد و بیداد و داد که تو ۲ هفته س به من نگفتی و پنهان کردی تو حتی ابم میخوری باید به من بگی!تماساتو کاراتو‌‌...همه چیتو.....هرچی بهش گفتم من نگفتم که ببینم چجوره برنامه ش.....بدتر و بدتر میشد و دادش بلندتر..... ما ساختمون مادرش زندگی میکنیم هرچی بهش گفتم داد نزن آبرومون رفت بدتر میشد آخر سرکلی خودمو زدم زدم تو سر و صورتم اما میزدم و حقیر شدنمو بیشتر حس میکردم براش اصلا مهم نبود و اصلا مزاحم زدنم نشد!

ایا ایشون حق داره؟آیا من واقعا باید همه چیزو و همه کارمو ریز به ریز بهش بگم؟

نه خیر اصلا همچین حقی نداره بزن تو دهنش بگو فکر کردی کی هستی که همه چیو باید کف دستت بذارم

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری ندارم به این که حق با کیه...فقط حس میکنم خیلی دوستت داره و براش عزیزی و مهمی..که حساسه رو همه کارات..از مشاور هم بپرس احتمالا همینو میگن..۱۴۸۰تلفنیه میگن رایگانه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.