2777
2789

من همون ماه اول اقدام باردار شدم

سالم و قوی باشید زود میشه

شوهر تو تقویت کن بهش عسل و سیاه آنها بده

خودتم دم کرده رازیانه بخور

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون ماه اول باردار شدم.البته دو ماه قبلش رفتم دکتر فرستاد سونو چند تا کیست ریز داشتم دارو خ ...

چ خوب منم تاحالا اقدام نکردم رفتم دکتر جواب چکاپم فردا میاد خدا کنه منم همین ماه یا ماه دیگه باردار بشم

خدا کنه همین ماه 😍😞

من همون ماه اول اقدام باردار شدم سالم و قوی باشید زود میشه شوهر تو تقویت کن بهش عسل و سیاه آنها بد ...

عسل و سیاه دانه روزی ی قاشق ناشتا؟؟؟

دم کرده رازیانه ضرر نداره؟؟

قبل اقدام معجون بخورم  خوبه؟؟

انشاالله خدابه هرکس میخواد زود بده.

هردوتابچه هام اقدام اول

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
چ خوب منم تاحالا اقدام نکردم رفتم دکتر جواب چکاپم فردا میاد خدا کنه منم همین ماه یا ماه دیگه باردار ...

من ویتامین ای روزی یدونه میخوردم تخمدان ها رو  تقویت میکنه با اسید فولیک.یکم بیخیال باش و موقع اقدام به بارداری فکر نکن.گرمیجات بخور و خودتو تقویت کن.

من همون ماه اول باردار شدم.البته دو ماه قبلش رفتم دکتر فرستاد سونو چند تا کیست ریز داشتم دارو خ ...

گلم چه داروی داد بعد از رفع کیستها منظورمه.برای تقویت تخمکگذاری

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

۴ سال بعد 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم