2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دخترم کلاس ششمه خیلی دغدغه بلوغش رو دارم. واسه متخصص بردن هم دودلم به خاطر کرونا 

درکت میکنم من دخترام پنج‌و‌دو سالن و‌من از الان نگران رشد قد و بلوغ و سن استخوانیشونم،اگ چیزی فهمیدی به من بگو 

درکت میکنم من دخترام پنج‌و‌دو سالن و‌من از الان نگران رشد قد و بلوغ و سن استخوانیشونم،اگ چیزی فهمیدی ...

من کار خاصی نکردم ولی خیلی به تغذیه شون میرسم. قبل از کرونا هم استخر و ورزش داشتن. غذا های سنتی و مقوی. هر روز ۲لیوان شیر محلی و از سال پیش پودر سنجد میدم بهشون 

من کار خاصی نکردم ولی خیلی به تغذیه شون میرسم. قبل از کرونا هم استخر و ورزش داشتن. غذا های سنتی و مق ...

از نوزادی خیلی رسیدی؟من متاسفانه دوماه دارم خیلی میرسم ،و ترامپولین و بارفیکس رو شروع کردم خیلی میترسم کوتاه بمونم بخاطر کم کاری من 

من کار خاصی نکردم ولی خیلی به تغذیه شون میرسم. قبل از کرونا هم استخر و ورزش داشتن. غذا های سنتی و مق ...

شیر خیلی کم میخورن دیگه شیر بادوم بهشون میدم بجاش با پودر سنجد و جو‌پرک و‌شیره ی انگور هرروز،خیلی عذاب وجدان دارم بزرگه رو‌نودار سبزه کوچیکه رو‌ نمودار زرد متاسفانه

شیر خیلی کم میخورن دیگه شیر بادوم بهشون میدم بجاش با پودر سنجد و جو‌پرک و‌شیره ی انگور هرروز،خیلی عذ ...

برای شیر خوردن قانون بزار. حتما یک فنجون صبح یک فنجون قبل از خواب باید بخورن. بعد به مرور زمان بیشترش کن 

ارده و نور آفتاب هم جز برنامه شون بزار 

آب هویج استخوان ساز و مقویه حتما بهشون  بده من یه روز در میون یک لیوان میدم 

معجون ۴معز 

آب قلم گوساله بریز غذاهاشون هفته ای دوبار. من بسته بندی و فریز میکنم 

برای شیر خوردن قانون بزار. حتما یک فنجون صبح یک فنجون قبل از خواب باید بخورن. بعد به مرور زمان بیشتر ...

مرسی تقریبا همشو تو این دوماه انجام میدم امیدوارم ک  بلند شدن دخترام,ممنون از اطلاعاتت

و در آخر ژنتیک و ارث هستش ما با رسیدگی و تغذیه بهتر میتونیم چند سانت قد و استخون بندیشون رو بهتر کنی ...

من ۱۵۷و شوهرم ۱۸۵اما کن دیدم ک تغذیه و ورزش یه ارث غلبه کرده من پشیمون تا حالا خوب نرسیدم بهشون،من تو دور و برم هر کسی به تغذیه و خواب و ورزش بچه‌اش رسیده ،اون بچها از مادر و پدرش بلند تر شده

من ۱۵۷و شوهرم ۱۸۵اما کن دیدم ک تغذیه و ورزش یه ارث غلبه کرده من پشیمون تا حالا خوب نرسیدم بهشون،من ت ...

بچه هات خیلی کوچیکن اصلا دیر نیست. نگران نباش. خیلی خوبه که از این به بعد داری رسیدگی بیشتر میکنی. دخترا توی بلوغ خیلی تغییر میکنن و جهش رشدی دارن