2777
2789
عنوان

کرونا 🙀🙀

754 بازدید | 12 پست

بچه ها بیاید

دیشب توبارون بودم بیرون سیل بود وسرد خیس خیس بودم ..خلاصه اومدم خونه باماسک ولباس خیس خیلی سردم شده بود ..

شب خوابیدم .امروز صبح ساعت دقیق ۷ ازخواب بلندشدم بادرد کلیه وکمردرد سمت راست البته سابقه کیسه صفراهم دارم ولی چندان درد نداشت ..ازامروز بادرد وحشتناک بیدارم کرد هرچی راه میرم دراز میکشم پشت کمرم وسمت راست به پایین وپشت چنان درد میکنه که تاالان خوب نشده دردش ساکت نمیشه فقط خواهرم ماساژ میده خوب میشع بعدش شروع میکنه .تکرر ادرارم خیلی زیاد شده هرثانیه پشت هم با تهوع وزردابه هرچی غذا بخوام بخورم حتی سوپ بالا میارم ..بچه ها یهو چم شده میدونید کمکم کنید ..یه جا شنیدم کرونای گوارشیه خدا نکنه .واقعا چیز بدی باشه راهنماییم کنید ..ممنونم داغم شده شکمم ..😿😿😿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هر چي باشه اول ميگن كرونا منم كرونا گرفتم تكرر ادرار با گردن درد و دست درد ضعف و بي حالي سردرد ...

شما گلو درد نداشتید .از صبح گلو درد دارم همش میترسم کرونا باشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
میشه کلیه هام سرماخورده باشه ؟

نمیشه برید دکتر.کیسه اب گرم بزار روی شکمت و پهلوهات

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

منم اینطوری شدم همش احساس میکنم آپاندیسم میخواد بترکه

البته من یه ماهه خونم,

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
نمیشه برید دکتر.کیسه اب گرم بزار روی شکمت و پهلوهات

شاید فردا برم ولی برام سواله کلیه ای که سرمابخوره دردش اینطوریه؟اخه اولین باره این درد بدوگرفتم اصلاکم نمیشه 

شاید فردا برم ولی برام سواله کلیه ای که سرمابخوره دردش اینطوریه؟اخه اولین باره این درد بدوگرفتم اصلا ...

یکی از دوستام زمان دانشجویی کلیه اش سرما خورده بود خیلی به خودش میپیچید ولی استفراغ نداشت  همون شب بردنش دکتر و بستریش کردن .احتمالش خیلی زیاده که کلیه ات سرما خورده باشه

یکی از دوستام زمان دانشجویی کلیه اش سرما خورده بود خیلی به خودش میپیچید ولی استفراغ نداشت  همون ...

مرسی عزیزم .شکرخدا خوب شدن ؟؟یعنی منم کلیه ام خوب میشه .همش تهوع دارم هیچی نمیتونم بخورم 

مرسی عزیزم .شکرخدا خوب شدن ؟؟یعنی منم کلیه ام خوب میشه .همش تهوع دارم هیچی نمیتونم بخورم 

اره عزیزم ایشالا خوب میشی حوله داع وکیسه اب گرم بزار ولی حتما دکتر برو