یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من یکبار تجربه اش کردم...به شدت وحشتناک بود سه روز تمااااام سه روز تمااااام شقیقه سمت چپم نبض داشت و میزد...و سردردم با هیچ مسکنی خوب نمیشد..توی تخت خوابیدم بودم و فقط یک دستمال به سرم بسته بودم...چند بار طول روز بهتر شد اما قطع نشد...بعد از سه روز خودش خوب شد بد کوفتی بود
من هرماه وضعم همینه ،میخام با چکش بزنم تو صورت خودم
من چندتا کار کردم که یکم بهتر شدم اولا قند خونت رو باید ثابت نگه داری...مثلا سیب زمینی پخته نمک زده یا پاستا و ماکارونی بخوری.قرص منیزیم و آب فراوان هم بخور...بهتر میکنه...دکتر به من گفت معمولا آدمها در دوره های مختلف سنی حالتهای متفاوتی از علائم قاعدگی رو تجربه میکنن....مثلا من دوران بیست تا سی سالگیم...دچار کمردردهایی شدید و بعضی وقتها اسهال استفراغ قاعدگی میشدم..الان البته از کاپ استفاده میکنم دردم خیلی کمترخ اصلا درد ندارم...اما این میگرنه اینبار نوبر بود خیلی
کاپ چیه؟؟منم دل درد شدید دارم فقط با قرص اروم میشم
توی گوگل سرچ کنید لونت کاپ..یک فنجون سیلیکونی هست که داخل واژن میزاری و بعد تخلیه میکنی...من تقریبا یکسال هست که دارم استفاده میکنم و همش ناراحتم از اینکه چرا آنقدر برای خریدش دست دست کردم