2777
2789

۲سال عقدبودم ۳ماهه عروسی کردم عاشق بچه هستم ۲۳سالمه شوهرم میگه فعلا اصلا اسم بچه نیارتا اوضاعمون بهتر بشه فعلا بچسب به کار ماشین نداریم مستاجرهستیم با۳تومن حقوق یه موقع هایی میگم یعنی واقعادلت بچه نمیخوادمیگه تواین وضعیت نه ازیطرف دلم میخواد بچه دارشم ازیه طرف میگم وقتی شوهرم نمیخواد واسه چی بزاربیادمنت بکشه بگه بچه میخوام اونوقت چی میشه یه روز بیادبگه ازت بچه میخوام؟؟😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز وقت داری عزیرم تا چند وقت صبر کن نه بخاطر درس شدن اوضاع ک شک نکن روز ب روز بدتر میشه بخاطر اینک یکم بتونی تنها باشی و همسرتو کاملا بشناسی

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

بدون رضایت شوهرت بچه دارنشو 

نصف مسولیتاش رو دوش اونه خودت تنهایی قرار نیست بزرگ کنی که بخوای تنهایی تصمیم بگیری

فعلا خودتو سرگرم کن تا بوقتش خدا بهت سالم و صالحشو بده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

ما هم اوايل ازدواجمون مثل شما بوديم و همسرم بچه نميخواست منم قبول كردم الان اوضاعمون خوب شد و باردار شدم همسرمم راضيه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
وقتی راضی نیست نه نمیخوام مرد باید منت زنش بکشه تازن بچه بیاره اونم اگر خدابخواد

منت نمی کشه خیالت راحت تجربه اش کن دارم که همه چی هم داریم اما بازم راضی نیست

زندگی منشوری است در حرکت دوار