2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونم اومدم اینحا بپرسم ، آخه همکارم سر کار گفت جوابو مفتکی بهش ندی

اهان . میگن مژدگونی نه کادو . اره بهش بگو یه خبر خیلی خوب بدم چی مژدگونی میدی اونم میگه مثلا فلان چیز

خدایا من این ماه حامله باشم هیچ کادویی نمیخوام خودش بالاترین کادوی خدا به منه

آره واقعا درست میگی ، خداوند خودش بهم هدیه داده انشاءال... قسمتت میشه عزیزم.

گناه من سادگی بود .

حتما که نیست یکی خیلی رمانتیکه میره کادوهم میگیره😂الان که دیگه با این همه گرونی و خرابی جامعه خوشحالم بشن بسته😂بعضیا وقت تعیین جنسیت کادومیدن همسراشون بعضیا وقت زایمان هرکس یجوره واجب نیس همه همون کارو انجام بدن

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏

هیچی 😑

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اره.من خودم اهل کادو و اینا نیستم اما واسه همسرم اهمیت داره و کلا زیاد کادو میده حالا به هرمناسبتی

ببخشید شما میخوای خودتو 48کیلو کنی؟

من 53کیلو هستم.دوس دارم 60کیلو بشم.صورتم لاغره حسابی