2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نمیدونم اومدم اینحا بپرسم ، آخه همکارم سر کار گفت جوابو مفتکی بهش ندی

ببخشیدا همکارتون برا خودش گفت چرا بخاطر حرفای این و اون چشم و همچشمی توقع زیااااد از همسر بیچاره دارین موقع زایمان حسابه اونم همسرتون خیالت راحت خودش میفهمه باید با گل و کادو بیاد

خدای بزرگ خودت ضامن خوشبختیم باش❤
ببخشید شما میخوای خودتو 48کیلو کنی؟ من 53کیلو هستم.دوس دارم 60کیلو بشم.صورتم لاغره حسابی

اره ولی مگه لعنتی از ۵۸تکون میخوره.یادم رفته عوض کنم امضامو شدم ۵۸ولی خب پایینتر نمیاد ک چون ورزشم نمیکنم خیلی کم،وزن کم میکنم.اه من قلل بارداریم ۴۸بودم الان دارم میمیرم اصلا نمیتونم کنار بیام با این وزن حتی تو شیردهیم ۵۳شده بددم یهو مثله وحشیا حمله کردم به تنقلات این بلارو سر خودم اوردم

بعضیا هم‌ مثل من برای‌هیچ کدوم کادو نمیگیرن😅😅

.

منم شوهرم بچه نمیخواس همین که راضی شد بستمه😂واقعا یادم به کادوهم نبوده باید بهش بگم زایمانم بخره برام 

🙏اللَّهُمَ صَلَّی عَلیٰ مُحمَّد وَآل مُحمَّد 🙏

یادم باشه حامله شدم کادو بگیرم

ممنون که اگاهیامو زیاد کردی

اودافظ

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
کاشکی زودتر میفهمیدم باید برای خبر بارداری هم کادو گرفت! الکی دو تا کادو از دستم پرید🙀😶

توروخدا امشب با شوهراتون دعوا نکنید منم اومدم از شماها بپرسم.

گناه من سادگی بود .
آخه 58که زیاد نیست

اره ولی خب نمیتونم کنار بیام باهاش.احساس میکنم ک چاق شدم خیلی بدم مطمئنم ک جنبه روانی داره اما واقعا نمیتونم کنار بیام تو پرسودی ک وزن بیشتر نشون میده مثلا میبینم ۵۹اینقدر حرصم درمیادو غصه میخورم ک نگو

اره ولی خب نمیتونم کنار بیام باهاش.احساس میکنم ک چاق شدم خیلی بدم مطمئنم ک جنبه روانی داره اما واقعا ...

نگران نباش دوباره میاد پایین.طبیعیه بعداز بچه دار شدن یه مدت وزنت بالا میره

مرد بیچاره تو زندگی مشترک جم بخوره باید کادو بده..😂😂 مازنها هم بد نیست یکم توقعمون رو کم کنیم..کلی میگم استارترجان🙄🙄

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!