الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از شنبه شروع کردم به خوندن تو عربی موندم خیلی سخته شما از اول بلد بودی ؟ یه جا رو نمی فهمیدید چیک ...
راستش من ۸۴دبیرستان تموم کرده بودم اما نمیدونم چرا کلیت مطلب یادم بود البته به جز ریاضی که خیلی وقت گذاشتم تا راه افتادم،برای عربی من گاج نقره ای میخوندم خیلی قواعد خوب میگفت بلافاصله هم۳۰_۴۰تا تست از همون قواعد میزدم که تو ذهنم تثبیت بشه
امسال دیگه باید نظام جدید بخونی کتاباشو تونستی پیدا کنی
پارسالم جدید شرکت کردم.شانس آوردم.
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
عزیزم بیشتر کتاباتو می خوندی یا کتاب کار خیلی عالیه که انقدر موفقی من همت و پشتکار شما رو با ...
فدات بشم عزیزم
ببین من به جز زیست که کتاب درسی دقیقه ای از خودم دور نمیکردم بقیه درسها رو همش از کتاب کمک درسی میخوندم مثلا دینی من اصلا کتاب درسی رو باز نکردم وبقیه هم همینطور اما زیست باید عکس صفحه صفحه کتاب درسی جلو چشمت باشه دائم