2777
2789
حتما حتما میتونی.من پرستارم و همکلاسی متاهل و بچه دار زیاد داشتم

وای منم انقد دلم میخواد پرستاری بخونممم😍

ولی رشتم فنی بود 

الان باید دیپلم تجربی داشته باشم حتمن؟

۲۲ سالمه 

ازاد چقد هزینه اش میشه هر ترم ؟

همینجوری یهویی صلوات😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله موفق میشی .چه رشته ای مد نظرته

پزشکی دندونپزشکی داروسازی😁

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
مامایی هم خوبه؟ من27 هستم بنظرتون بازار کارش چطوره من هم پرستاری دوس دارم هم مامایی ولی مامایی یکم ...

مامایی یکم بازار کارش اشباع شده اینطورک میکن ولی بنطرمن مامایی بهترازپرستاریه شیفتاش مث پرستاری سنگین نیس ودرضمن محیط پرستاری خشن تره

پرستاری اشباع نشده؟ 

نه به شدت مامایی .اتفاقا الان نیاز به پرستار زیادشده بخاطر این شرایط کرونایی.مامایی استخدامش سخته ولی استخدام شی کارت راحته حقوقتم بالاس برااستخدام فک کنم تعدادزیادی زایمان خوب باید بگیری

ممنونم عزیزم مادر شماهم حتما مشکلات خودشون دارن انشالله سالم باشن

من از شنبه شروع کردم به خوندن تو عربی موندم خیلی سخته شما از اول بلد بودی ؟ یه جا رو نمی فهمیدید چیکار می کردید 

سلام عزیزم شما اگه سوالی برات پیش میومد بلد نبودی از کی می پرسیدی چیکار می کردی ؟

اگر منظورت سوال درسیه به هیچکس دسترسی نداشتم واقعا، یه جوری خودم پیداش میکردم،یه گروه رفع اشکال کنکوری عضو بودم اما معمولا جواب درست نمی گرفتم،اما راهنمایی وسوالات دیگه یه مشاور تلفنی داشتم که خودشون دانشجو پزشکی بودن