2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اسون تر شده نظام جدید .انتگرال اینا حذف شده از ریاضی

راستش میدونی من اعتماد بنفسمو کامل از دست دادم

چون یک بار درس خوندم و به جایی نرسیدم

الان میگم باز درس بخونم واخرش بیکاری باشه چی البته من تمرکزم رو پرستاریه😥

راستش میدونی من اعتماد بنفسمو کامل از دست دادم چون یک بار درس خوندم و به جایی نرسیدم الان میگم باز ...

رشته خوب بخونی برا چی به جایی نرسی منم هدفم پرستاریه و جدی دارم میخونم با اینکه هیچی یادم‌نمونده ولی باید زیاد تلاش کنم

خیلی اسون تر شده نظام جدید .انتگرال اینا حذف شده از ریاضی

نمیشه گفت خیلی...چون بازم سختیای خودشو داره نظام جدید

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

سلام عزیزم میشه تاپیک اخرم رو بخونید؟؟؟ راجع کوچینگ ازتون سوال داشتم 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

سلام من ۲۹سالمه رشته تجربی  سال ۸۹ فارق التحصیل شدم  این چن سال همونطوری الکی کنکور دادم و فقط مجاز شدم رشته اای بدرد نخور الان پسرم ۴سال تمامه میخام برای کنکور پرستاری بخونم وونایی ک خوندن موفق شدن یا اونایی ک دارن میخونن میشه راهنماییم کنن

هیچی یادم نمونده بچه ها با اینکه همیشه شاگرد ممتاز بودم 

سلام مامان برسام لطفا اگه پیاممو میبینی جواب بده، منم میخوام بعد چندسال دوباره کنکور بدم برا پرستاری، تورو خدا راهنماییم کنید

سلام عزیزم میتونم درباره اولین تاپیکت ازت سوال بپرسم؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

نظام قدیم بودی الان باید نظام جدید بدی علاوه بر اون باید خرداد بری ازاول  نهایی بدی و ایجاد سابقه کنی و هیچ درسی زیر ۱۷ نگیری تا تراز معدلت باشه روزانه میانگین ۸ ساعتم پیوسته باید بخونی برای ریاضی و فیزیک و شیمی ام جایی ک بلد نیستیو باید فیلم ببینی تستاتم باید حداقل ۳ دور بزنی تا پرستاری بیاری

حالا اگ میتونی مقاومت کنی بخون

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻