دوست پسرم میگه قصد ازدواج ندارم از ازدواج میترسم میگم مشکلتو بگو باهم حل کنیم میگه کلا به ازدواج فکر نمیکنم 32 سالشه و شغل هم داره تورو خدا بگین چیکار کنم به ازدواج راضی شه؟کسی بوده کاری تونسته باشه طرف راضی شده باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
به زور که نمیشه موقعیتای خوبتو بخاطرش رد نکن اومد ک اومد نیومد برو چون زوری بیاد خوشبختت نمیکنه اون باید تورو راضی کنه نه تو اونو که البته نظر شخصیم بود قصد دخالت ندارم
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
والا من یه مورد از دوستام دختره از خانواده بسیار فقیری بودوپدرمعتاد...بایه پسر فوق پولدارو خانواده دار دوست شده بود.پسره گفته بودمن قصد ازدواج ندارم من خرجتو میدمو باهم دوست باشیم....درکمال ناباوری بعد۳سال دوستی مزدوج شدن الانم۵سال ازون جریان میگذره باهمم خوشبختن