2777
2789

سلام دوستان عزیزم

چند وقتی بود خونم جارو نشده بود تا حالا یا مامانم جارو میکشید یا شوهرم.این دفعه روم نشد به کسی بگم خونمم کثیف بود خودم جارو کردم الان زیر دلم سمت چپ تیر میکشه خیلی نگرانم.اصلا نمیتونم وایسم تیر میکشه.خیلی نگرانم بچم چیزیش نشه خدای نکرده😭

نباید خیلی فشار رو خودت بیاری با جاروبرقی اصن جارو نزن 

من از همون اول تا الان خودم جارو کردم خداروشکر مشکلی هم نبوده

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش و فقط استراحت کن

دیگه هم از این کارای سنگین نکن گلم

اگر خیلی زیاده یا تا شب دردت بیشتر شد با پزشکت تماس بگیر 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خب حتما یه کوب جارو کردی..باید بخودت استراحت بدی زیادم سخت نگیر مثلا ۱۰ دقیقه جارو کردی ۵ دقیقه بشین ...

اره یه ربی طول کشید.چیکار کنم حالا؟خوب میشم؟دکترمم نیستش مسافرته😭

نگران نباش و فقط استراحت کن دیگه هم از این کارای سنگین نکن گلم اگر خیلی زیاده یا تا شب دردت بیشتر ...

گفتم عجب کاری کردمو دارم خودمو فوش میدم.حالا تمیز نباشه اگه بلایی سر بچم بیاد میمیرم😭😭😭

تروخدا دعام کن خوب بشم و بخیر بگذره

بد ب دلت راه نده فقط استراحت کن 

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
واسه اونایی که احتمال زایمان زودرس دارن میزنن‌..نگران نشو فقط با استراحت بهتر میشی 

خداراشکر تا حالا مشکلی نداشتم همه چیم اوکی بود.دفعه اولمه اینطوری شدم.ایشالله خوب میشم😭