2777
2789
عنوان

با شوهرم دیشب دعوا کردم نمکدونو پرت کرد تو سرم بیاین،😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1939 بازدید | 70 پست
خیلی تو خونه باهام بد رفتاری می‌کنه تحمل اینکاراشو ندارم دیگه بخدا هفت ساله از عقد دارم ازش میکشم&nb ...

خب چه اصراری بود زنش بشی.کسیکه تو عقد فهمیدی چجوریه و پاش موندی مسلما الان هر جور دلش بخواد رفتار میکنه.وقتی خدا دست طرفو رو میکنه و بازهم از رو نمیرید هی اصرار میکنید الانم مجبوری تحمل کنی عزیزم.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری خودت سرکار مستقل شی؟

بعضی از زنا هم منت شوهر رو باید تحمل کنن 

هم شوهر نمیزاره برن سر کار 

عین خودم، البته شوهر من گاهی منت میزاره

منم میگم وظیفته، من عین خانما میشینم تو خونه، تو هم از صبح تا شب مثل چی باید بدویی و کار کنی، بعد در عرض چند دقیقه من پولات رو خرج میکنم😎

مگه برده گیر آوردی ک برم سرکار، پس وظیفه تو چی میشه😎

آی حال میده، آی میسوزه از جوابم 🤓تا اون باشه منت نذاره

شاید اوضاع اقتصادی روش تاثیر گذاشته یا شاید این اسی زیاد رو مخش راه رفته  بالاخره اسی باهاش قب ...

چرا هرچی میشه میگیم فشار اقتصادی با همین حرف ها پرو شدن 

فقط یه کلمه وظیفه ش خرج بده خرجش کنه. 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

حضرت عشقا فحش ناموسیم میدن و ما نمیدونستیم  

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.

متاسفانه این اقا به بددهنی عادت کرده ونمیتونه ترک کنه شما یا بایدتحمل کنین یا مثل خودش رفتارکنین که خیلی سخته

برادرشوهرمنم بددهن بودجاریم هردفعه جوابشودادومثل خودش به مادرشوهرشو خواهراش فوش میدادتااینکه برادرشوهرم بد دهنیشوترک کرد

مگه میشه باعشقت ازدواج کنی و اینجوری شه؟

با احترام ب همه ی عشاق 

متاسفانه. اکثر عشقای کشکی امروزه فقط باعث میشن قبل ازدواج چشم ادم بروی حقیقت بسته بشه 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
اره متاسفانه شد

ببین آروم که شد. بگو تا بوده همین بوده تو هر فرهنگ و کشوری. بعد ازدواج مرد باید خرج خونه و زندگی و زنش رو بده. و زن هم وظایف خودش رو داره.بگو خوبه پدرت به مادرت این حرفا رو بزنه یا شوهر خواهرت به خواهرت این حرفا رو بزنه. بگو اگه بشنوی شوهر خواهرت به خواهرت این حرفا رو میزنه تو چه حسی بهت دست میده..... بگو خودت و وجدانت...

خودت پرروش کردی وقتی کوچکترین بی احترامی به مادرخاهرت کرد سفت وایمیستادی اینج.ر نمیشد برای همچین زنا ...

وقتیکه هرچی میگه جوابشو میدم میگم دیگه حق نداری به خانوادم بی احترامی کنی باز میگه چکار کنم با یه بچه دعوا راه بندازم برم خونه بابا ناتنیم هیچوقت کسی رو الکی قضاوت نکنید من خیلی خوشم میاد به خونوادم کسشر بگه مرتیکه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
یعنی ۱۱ سالگی ازدواج کردی؟! دختر ۱۱ ساله چی از عشق و عاشقی میفهمه آخه که الان تو ۱۸ سالگی انقد عذا ...

دقیقا حکم رشد دادگاه نمیداد حتی 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
اینا رو دادن نیس  ارزش قائل شدن برا طرف مقابله  منتها طرف مقابل گاو تشریف داره

این ادم اصلا ارزشی هم داره؟؟یا لیاقت همچین القابی؟

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد