2777
2789
عنوان

اگه ماهي ٨٠٠ بهتون شوهرتون بده واسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 82 پست
میشه اسم پیج ها و کانالهایی که خرید میکنی بزاری ممنونم لباس پوشیده پالتو و ایناا...

باشه عزیزم 🤩

garnimarket.ir  لوازم مراقبت بهداشتیم و ازینجا میخرم 

oranjimode1

Nile.scarf

kook_.gallery

gheychi.boutique

nakh_sizannn

.bavva2.

gaat.gallery

shima.shoes

sepidesajadi.design

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم همینطورم .هرچیزی لازم داشته باشم باید خودش بده .حالا میخواد ماهی پنجاه تومن باشه یا ماهی پ ...

اره بخدااسمش زندگی مشترکه اگرحقوق بالاست یاپایین بایدبرای اون پول تصمیم بگیرن

منم همسرم بهم پول تو جیبی نمیده...یعنی یه هزاری هم نمیتونم پس انداز کنم...ولی هر وقت چیزی بخام یکی از کارتاشو بهم میده....ولی من طبق عادت دوران مجردیم که همیشه پس انداز میکردم و میرفتم خرید،الان خیلی اذیتم...همه چیزم جمع میشه رو هم...یدفه میبینم یه عالمه چیز میخام که خب پول زیادی احتیاج داره....خیلی بده اینجوری که ادم اختیار پول نداشته باشه...

منم همسرم بهم پول تو جیبی نمیده...یعنی یه هزاری هم نمیتونم پس انداز کنم...ولی هر وقت چیزی بخام یکی ا ...

از جای اشنا خرید کن بگو بیشتر بکشه مثلا روسری هشتاده بگو صد بکشه ،بیست تومنشو دستی بگیر نمیشه؟؟؟اگه بشع میتونی پسانداز داشته باشی واسه خودت

وای من مجردم ۱ تومن هیچی برام نمیکنه خرید بزرگامم با بابامه با این حال تمام ماه کاسه گدایی دستمه😁

ووای خدااا شماها چقد ولخرجین🙄🙄🙄شوهرم به پسرم ماهی یک تومان میده،تازه ماهی ۱۰۰ قبض موبایلشم من میدم،لباسشم من میخرم ،بازم کاسه گدایی دستشه 😂😂😂

خودم شاغلم به پول خودم دست نمیزنم،ماهی ۸۰۰ شوهرم بهم میده ،خرید خونه هم میکنم بازم اضافه میمونه ،خرید خونه( مثل تعویض هود آشپزخونه ،خرید روتختی ،پرده ) رو هم انجام میدم ،لباس هم برند میپوشم،من در عجبم شماها چیکار میکنید😑😑😑😑

((دین من انسانیت است))
اححح عین شوهر من دیگه نمیدونن ۲۰۰توی این زمونه پولی نیست

یعنی همسرتون این مقدار پولو رو میده میگه دیگه همه نیارات با خودت؟! مثل لوازم ارایش .لباس و نمیدونم ارایشگاه و دکترو اینترنت و شارژ؟! یا نه این دویست و میده به خودتون ولی همه خرجات‌ن با خودشه؟!