2777
2789
عنوان

اگه ماهي ٨٠٠ بهتون شوهرتون بده واسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 82 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ماهي ٨٠٠ اين خريدا رو ميكني ؟

اره ،خوب همشو که تو یه ماه نمیخرم ،براش برنامه دارم 

هر ماه یه چیزی میگیرم

لباس هامم همه شو جنس خوب میگیرم 

مثلایه  بوت بلند قهوه ای ایم رو سال۹۲ فکر میکنم گرفتم ۳۵۰ ،چرم اصل هست همون موقع گرون بود ولی هنوز نونو هست چون چرم اصل مشهد بود ،الان قیمت گرفتم ۲میلیون و خورده ایه ،بوت مشکی مو یکی دوسال پیش ۸۰۰ گرفتم چرم تبریزه اونهم الان بالای دو میلیونه

بقیه کفش و کیف هامم همینطور ،هیچوقت غیر اصل نمیگیرم ،کم می گیرم ولی خوب میگیرم ،نمیتونم چیزهای بنجل استفاده کنم ،وسایل خونه هم همینطور

((دین من انسانیت است))
اره ،خوب همشو که تو یه ماه نمیخرم ،براش برنامه دارم  هر ماه یه چیزی میگیرم لباس هامم همه شو ج ...

منم همه وسايلم خيلي خوب ميگيرم

يعني خوب ميگيرم ك هميشه نگيرم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
چطوری رمزش چیه

رمز خاصی نداشت ،بابام کلا فیش حقوقی و اجاره خونه هاش دست مامانمه ،دامادم هم ماهی ۶ میلیون به خواهرم توجیبی میده ،اینارو میدید دیگه!!!! ...تازه مامان و خواهرم هم خونه دار هستن

چند بار اینارو بهش گفتم ،البته شوهرم درامدش خوبه و هرچی میخواستم برام میخرید ولی کلا مرد سالارن ،چیزی دست زن نمیدن ...واسه همین مجبورم که شاغل باشم ،مدتی باهاش سرد بودم نه اینکه ادا باشه هاااا ،واقعا حس خوبی بهش نداشتم ،حس مورد سو استفاده شدن بهم دست میداد ،اینارو دوستانه بهش گفتم ،قبول کرد،دیدم بعد یه هفته گفت فکر کردم دیدم حق با تویه🙄🙄🙄

(ولی خودمونیمااا ،خودشو کشت ماهی ۸۰۰!!!!،😑😑😑آخه درامدش از بابام و دامادم خیییلی بیشتره و کلا وضع مالی اش خوبه)بازم خداروشکر 😁

((دین من انسانیت است))