2789
عنوان

دیشب رفتیم خواستگاری واسه.برادرشوهرم 🤐🤐🤐🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 7609 بازدید | 194 پست
ای خدا انشالله یه بخت خوب نصیبش بشه

عزیزم لحظه اذان پیامتو خوندم منم برا شپا ارزوی خوشبختی کردم😍😍

براي خود زندگي كنيم نه براي نمايش دادن آن به ديگران. شکیبا باشیم... 💖🦄
دختره همش با برادرشوهرم در ارتباطه هر چی بشه دختره سریع خبر میده بهشون بعدا بفهمن شرمیشه واسن

هیچی دیگه پس خودش پی همه چی به تنش مالیده ولش کن کلاه خودتو محکم بگیر برا خودتم درد سر درست نکن. صلاح مملکت خویش خسروان دانند. دوروز دیه اتفاقی بیفته ممکنه بگه آره اون زمان فلانی اونجوری گفته بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تازه مژه مصنوعی هم گذاشته بود هی فیس میومد از بالا این بیچاره ها رو نگاه میکرد😐

از طرز حرف زدن و برخوردش معلومه چه شخصیت داغون و سطح پایینی داره

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون

الان باز پیام داده که از غصه دارم سکته میکنم این چیه مگه دختر قحطیه و فلان 

بگو تو چرا غصه ات بگیره اون باید غصه بخوره که تو میخوای بشی خواهرشوهرش

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون

الان باز پیام داده که از غصه دارم سکته میکنم این چیه مگه دختر قحطیه و فلان 

کاش میگفتی خوب بزنین بهم ول شه بره 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
به شوهرم پیام داده برو داداش رو نصیحت کنه که پشیمون بشه ما بگیم بهمون بی احترامی میکنه حتی مادر شوهر ...

پ ول کن  بیخیال

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
این برادرش چی داره ک اینقدم کلاس میاد حالا خدایی این ک اسوپاسه حداقل بگو تیپوداره

نه لاغر مردنی ابروهاشم اینقدر باریکه همیشه میره آرایشگاه برمیداره 😂😂😂 ولی چهار تا خواهر همیشه به خودشون خیلی مینازن و خودشونو واسه بقیه میگیرن